Magányos vagyok?
Hát rossz élethelyzet.
Én meg tudlak érteni. Engem már nem is tudom hány éve nem szeret senki. Talán 4. Már számolni is nehéz. Ezidő alatt egyszer sem tetszettem egy lánynak sem. Talán még egy kedves szót sem kaptam tőlük. Sex életemben egyszer sem volt.
És akkor emellett persze legyek életvidám és teljesítsek úgy mint ha minden tökéletes lenne az egyetemen.
Most is tanulnom kellene. De valahogy nem tudok erőt venni magamon. Szeretet nélkül nehéz élni.
Legalabb nem tvzel es depizel. En is ilyen vagyok.
De en dolgozni akarok,az segit.
Kedves kérdező!
Hány éves vagy?
Hány évesek a gyerekek...
Mikor mondták neeked, hogy csúnya vagy...
Miért érdekel mások véleménye...
Miértnem oglalkozol magaddal, mikor a férjedet se étdekli mi van veled...
Sűrgősen ülj le és gondolkozz.
Mi vezetett ahhoz az állapothoz, hogy undorrodj attól, hogy kommunikálj valakivel.
Itt az internet a kezedben.
Miétnem regisztrálsz egy társkeresőre, vgy adsz magadnak esélyt azzal, hogy adj magadra és embereket ismerj meg?
A promblémákat szépen leírtad, magadról azonban semmit.
Ez annyit jelent, hogy te magaddal sem törődsz. Itt van az igazi probléma.
Ha férjes asszony vagy, akkor igazán nem hiszem, hogy olyan csúnya lennél. Inkább csak arról lehet szó, hogy volt ezzel kapcsolatban egy kellemetlen élményed amikor beszóltak neked, és ezt kisebb traumaként élted meg, és nem tudsz szabadulni ettől a gondolattól. De korántse hinném, hogy olyan vészes lennél, se külsőleg, se belsőleg, elvégre az írásod alapján, egész értelmesnek tűnsz :)
Hová valósi vagy egyébként??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!