Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos vagyok?

Magányos vagyok?

Figyelt kérdés
Felnőtt nő vagyok. Vannak gyerekeim férjem. Barátaim nincsenek. Régen voltak haverok,pár ember akivel össze jártunk. Gyerekkoromba se volt sose senkim. Szegények is voltunk meg szép se vagyok. Mondták is sokszor. Meg mondják is most is. Nincs most munkám. A férjem külföldön. Nem tartom a kapcsolatot se anyámmal se apámmal. Nem vesztünk össze csak nem foglalkoznak velem apám még az unokáit se látta. Testvéremmel egy évben 2-3szor találkozunk. A férjem családjárol ne is beszéljünk. Ott mindenki utál mindenkit. Vele a kapcsolatom semilyen. Dolgozik hazajön leszarja mi van velem. Alig beszélünk. Sex az semmi. Semmi intimitás köztünk. A gyerekeknek élek. Ha ők nem lennének már öngyilkos lettem volna. Ha ki kell mozdulnom ideges vagyok. Öklendezek az idegtöl ha menni kell bárhova. Ha beszélek valakivel probálok jopofizni mosolyogni hogy ne vegyenek észre semmit de alig várom hogy vége legyen a társalgásnak. Probálok én barátkozni de nem tudom miért nem szeret velem senki beszélni megismerni. Nem vagyok pedig bunko. A férjem magának való senki nincs neki se. Mióta össze jöttünk azóta eltávolodott tölem az a pár fiatal kori haver is mert ő nem egy társas lény. A gyerekeket viszem ide oda edzésre suliba. Ennyi az életem. Elviszem őket suliba. Haza jövök magamra zárom az ajtót és ki se megyek 4 oraig. Régen még boltba se mentem. De most muszáj mert nincs a férjem hogy munka után elmenjen. Nem járok fodrászhoz meg ilyenek. Sose. A férjem amugy is ellenzi mert pénz kidobás. Pedig jo lenne néha. Na mindegy. Csak jo volt ezt kiirni magamból.

2018. márc. 22. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Hát rossz élethelyzet.

Én meg tudlak érteni. Engem már nem is tudom hány éve nem szeret senki. Talán 4. Már számolni is nehéz. Ezidő alatt egyszer sem tetszettem egy lánynak sem. Talán még egy kedves szót sem kaptam tőlük. Sex életemben egyszer sem volt.

És akkor emellett persze legyek életvidám és teljesítsek úgy mint ha minden tökéletes lenne az egyetemen.

Most is tanulnom kellene. De valahogy nem tudok erőt venni magamon. Szeretet nélkül nehéz élni.

2018. márc. 22. 21:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Irigylem azokat akik nagy baráti társaságban vannak. Biztos jó lehet valahova tartozni. Vagy ha szülinapot ünnepelnek egy meglepetés bulival. Nekem sose volt olyan. Tortát is egyszer kaptam 18évesen. Nem szeretném ha a gyerekeimnek is ilyen élete lenne. Az iskolai találkozóra se hivtak meg. A facen láttam hogy néhány volt osztálytársam rakott fel képet. Rosszul esett. De mit várok. Nem is köszönnek az utcán se. Mintha idegenek lennének. Nem értem amugy hogy miért van ez. Kiváncsi lennèk hogy más is van így rajtam kívül? Olyan mintha fele se lenne igaz ennek amit leirtam pedig de.
2018. márc. 22. 21:32
 3/14 anonim ***** válasza:
És otthon mit csinalsz egesz nap?
2018. márc. 22. 21:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Takaritok, mosok,vasalok,főzök,ilyenkor fát vágok a fütéshez,nyáron kerti munkákat. Most sokat betegek a gyerekek velük vagyok. Ilyenek. Csinálom a dolgom a napi feladatokat hogy rendbe legyenek a gyerekek meg a ház.
2018. márc. 22. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:

Legalabb nem tvzel es depizel. En is ilyen vagyok.

De en dolgozni akarok,az segit.

2018. márc. 22. 21:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem szoktam a tv előtt ülni. Nem is szoktuk nézni max.mese. Van hogy egész héten be se kapcsoljuk. Nincs segitségem semmi. Magamnak kell mindent csinálni. Ha kell férfi munkát is. Elfárafok nap végére hiába nem járok el dolgozni. Érzem hogy ha hagynám legyözne totálisan a depresszio. Muszáj tartani magam a gyerekek miatt.
2018. márc. 22. 21:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is sokszor hogy ha nagyok lesznek a gyerekek akkor öngyilkos leszek. Mig kicsik nem. Mi lenne velük nélkülem. Nem tudnám itt hagyni igy őket. De ha már megállnak a saját lábukon akkor én minek kellenék. Sokszor akartam már nagyon erős érzés ez benbem minden nap de ez visszatartott. Értük és miattuk élek semmi masért
2018. márc. 22. 22:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hány éves vagy?

Hány évesek a gyerekek...

Mikor mondták neeked, hogy csúnya vagy...

Miért érdekel mások véleménye...

Miértnem oglalkozol magaddal, mikor a férjedet se étdekli mi van veled...

Sűrgősen ülj le és gondolkozz.

Mi vezetett ahhoz az állapothoz, hogy undorrodj attól, hogy kommunikálj valakivel.

Itt az internet a kezedben.

Miétnem regisztrálsz egy társkeresőre, vgy adsz magadnak esélyt azzal, hogy adj magadra és embereket ismerj meg?

A promblémákat szépen leírtad, magadról azonban semmit.

Ez annyit jelent, hogy te magaddal sem törődsz. Itt van az igazi probléma.

2018. márc. 22. 22:15
 9/14 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok. Gyerekkoromba sokszor mondták. Az hogy ugy nézel ki mint a seggem kifordítva az szerintem elég. Pedig nem vagyok azért ronda. De szép se. De ez a mondat bennem maradt és sokszor eszembe jut a mai napig. Szerintem ez egy kegyetlen mondat. Gyerekkoromban is akartam már öngyilkos is lenni. Csak anyámék megtalálták a gyogyszert mire haza mentem sulibol. Sose törődtek velem. El váltak utánna még annyit se. Sose kérdezték meg mi van velem hogy érzem magam bánt e valami semmi ilyen.
2018. márc. 22. 22:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha férjes asszony vagy, akkor igazán nem hiszem, hogy olyan csúnya lennél. Inkább csak arról lehet szó, hogy volt ezzel kapcsolatban egy kellemetlen élményed amikor beszóltak neked, és ezt kisebb traumaként élted meg, és nem tudsz szabadulni ettől a gondolattól. De korántse hinném, hogy olyan vészes lennél, se külsőleg, se belsőleg, elvégre az írásod alapján, egész értelmesnek tűnsz :)

Hová valósi vagy egyébként??

2018. márc. 23. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!