Rettegek attól hogy magányos maradok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, meg sosem volt kapcsolatom. Tudom korai meg minden, de tényleg úgy érzem soha nem is lesz, és egyedül leszek örökre. Mással is volt ilyen?2018. jan. 5. 16:38
1/4 anonim válasza:
Nem leszel magányos higgy nekem. Fiatal koromba elképzeltem milyen lesz ha családom lesz és nem a magánnyal foglalkoztam. Te is előre néz, pár év múlva nevetni fogsz az egészen.
2/4 anonim válasza:
Nyugodj meg nem leszel magányos. Gondolom még tanulsz. Foglalkozz inkább azzal mert fontos. Barátod meg majd lesz. Hidd el ráér. Csak a baj van velük:) Legyél sokat a barátaiddal. Menjél bulizni, menj mindenhova érezd jól magad, ÉLJ!! És legyél a családoddal.
3/4 anonim válasza:
Majd ha 10 év múlva is ez a helyzet, akkor kezdhetsz aggódni. De valószínűleg nem lesz.
4/4 blackpanther333 válasza:
Higgyj abba hogy ami történik az időszerű, a félelemnek ne engedj teret..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!