Magányos vagyok?
Figyelt kérdés
Felnőtt nő vagyok. Vannak gyerekeim férjem. Barátaim nincsenek. Régen voltak haverok,pár ember akivel össze jártunk. Gyerekkoromba se volt sose senkim. Szegények is voltunk meg szép se vagyok. Mondták is sokszor. Meg mondják is most is. Nincs most munkám. A férjem külföldön. Nem tartom a kapcsolatot se anyámmal se apámmal. Nem vesztünk össze csak nem foglalkoznak velem apám még az unokáit se látta. Testvéremmel egy évben 2-3szor találkozunk. A férjem családjárol ne is beszéljünk. Ott mindenki utál mindenkit. Vele a kapcsolatom semilyen. Dolgozik hazajön leszarja mi van velem. Alig beszélünk. Sex az semmi. Semmi intimitás köztünk. A gyerekeknek élek. Ha ők nem lennének már öngyilkos lettem volna. Ha ki kell mozdulnom ideges vagyok. Öklendezek az idegtöl ha menni kell bárhova. Ha beszélek valakivel probálok jopofizni mosolyogni hogy ne vegyenek észre semmit de alig várom hogy vége legyen a társalgásnak. Probálok én barátkozni de nem tudom miért nem szeret velem senki beszélni megismerni. Nem vagyok pedig bunko. A férjem magának való senki nincs neki se. Mióta össze jöttünk azóta eltávolodott tölem az a pár fiatal kori haver is mert ő nem egy társas lény. A gyerekeket viszem ide oda edzésre suliba. Ennyi az életem. Elviszem őket suliba. Haza jövök magamra zárom az ajtót és ki se megyek 4 oraig. Régen még boltba se mentem. De most muszáj mert nincs a férjem hogy munka után elmenjen. Nem járok fodrászhoz meg ilyenek. Sose. A férjem amugy is ellenzi mert pénz kidobás. Pedig jo lenne néha. Na mindegy. Csak jo volt ezt kiirni magamból.2018. márc. 22. 21:16
11/14 anonim válasza:
Fura számomra, hogy nem látták a szüleid az unokákat, hogy ennyire nem tartod velük a kapcsolatot. Ha magányosnak érzed magad, neked is tenned kell róla, hogy ne így legyen. Mi gátol meg abban, hogy te keresd a szüleid, testvéred társaságát?
Hogy a férjed külföldön van, és emiatt a házasságotok kárát látta, az világos. Meg kellene együtt beszélnetek, hogyan lehetne ezen változtatni mielőbb. Talán munkát vállalhatnál valahol, vagy ő kereshetne inkább itthon valami jól fizető munkát. Akad azért. Igaz, hogy itthon még a jól fizető állás se fizet annyit, mint egy külföldi munka. De mérlegelni kell a fontossági sorrendet. Hosszú távon a gyerekek kárát fogják látni az apa távollétének.
12/14 anonim válasza:
Ülj le a férjeddel és beszéld meg ezt vele. A gyerekeid apja, nehogymár vele ne beszélj erről. Kifogást nem fogadok el. Üljetek le beszélni. Semmi de blablabla, BESZÉLD MEG VELE. A párod basszus. Hajrá ;)
13/14 anonim válasza:
Szia.Nehogy mar ongyilkos legyel
14/14 anonim válasza:
Nem lenne lehetőséged egyébként a férjedhez külföldre kiköltözni a gyerekekkel? Vagy ő se tudna hazajönni? Szerintem a legfontosabb az lenne, hogy megbeszéld vele ezt a dolgot és megpróbálnátok előszöris közös nevezőre jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!