Lehet barátnő mellett magányos az ember?
Szóval, van egy kis problémám. A minap ráébredtem, hogy magányos vagyok a barátnőm mellett.
Biztos nektek is volt hasonló érzés, hiába volt barátnőtök, vannak barátaitok, ha mindenki elhanyagol. A barátok nem írnak, ha te nem írsz nekik, a barátnőd meg egyedül hagy olykor olykor egész napra.
Így hát időm nagy részét a saját hobbijaimra szánom, de néha ahhoz sincs már kedvem.
Vannak napok, amikor mindegy kivel szeretnék beszélni, nem is érdeklem őket, ha meg a barátnőmnek írok, ő meg épp nem ér rá, vagy ezért, vagy azért. A munkahelyen se tudok senkivel beszélni, mindenki legalább húsz évvel idősebb nálam, valahogy nincs közös téma, ha meg lenne is, akkor csak folyton beszólnak, leszólnak.
Ha egyedül vagyok nagyon sok minden jár az eszemben, sok történet ami talán igaz lesz, talán nem.
De egy mindegyikre igaz. Mindegyik végén öngyilkos leszek, mosollyal az arcomon.
Esetleg tudtok valamit, amit tudnék tenni ezek ellen, vagy volt valakinek hasonló tapasztalata?
Előre is köszönöm a segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!