Elnyomva erzem magam a baratnom mellett?
Vagy tűrj, vagy lépj tovább.
Ez már nagyon régi dolog, egy szép nőnek mindig kell egy csúnyácska barátnő, az okosnak egy butácska, hogy jobban tündököljön!
Bármelyik hollywoodi iskolástörténetben láthatod a példát rá.
Szerintem inkább örülj neki, hogy egy nálad szebb, népszerűbb lány barátkozik veled!
Én ronda nőként baromira örültem, hogy két gyönyörű szép lány is kiválasztott barátnőjének. Szerencsére meg is maradtak ezek a barátságok, már jó tíz éve tartanak.
Azért örültem, mert így sokkal több fiú volt az én társaságomban is. Ha egyedül voltam, vagy átlagos lányokkal, akkor senki rám sem nézett.
De ha a szép lány barátnőimmel, akkor nekem is jutott mindig a fiúk társaságából. Velem is viccelődtek, beszédbe elegyedtek, persze főleg azért, hogy ezáltal közelebb kerülhessenek a szép lányhoz. De ezáltal engem is mindig jobban megismertek a fiúk, és így több lehetőségem volt nekem is ismerkedni.
Szerintem mond el neki mi bánt! Hiszen a barátnőd. Ezzel együtt teszteled is milyen barátnő. Ha megsajnál, és próbál segíteni akkor igaz barát! Ha csak megvet és nevet rajtad, hagyd a fenébe!
És biztosan van aki érted is oda van! Csak nézz körül, és járj nyitott szemekkel! Lehet, hogy onnan jön az utalás amerről igazán nem számítanál! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!