Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nálatok is van ez a probléma...

Nálatok is van ez a probléma fiúk?

Figyelt kérdés

Nos.... A helyzet az, hogy észrevettem hogy ha megyek az utcán egyetlen egy lány sem néz rám. Az okot azt nem tudom mert jól öltözködöm és nem vagyok csunya sem. Szóval mi okozza ezt a problémát? Sok visszajelzést kaptam lányoktól facebookon hogy jól nézek ki és nem vagyok egyáltalán csunya. Jól öltözködöm ápolt vagyok. Szóval nem értem hogy miért nem néznek ők meg!??! Amit viszont észrevettem az az, hogy a felnőtt emberek előszeretettel néznek rám. Férfiak nők egyaránt és még a fiatal fiúk is.

Mit gondoltok? Tényleg jól nézek ki és jól is öltözködöm. Szóval a lányok miért nem néznek meg? Mi a baj velem? Az egyik haverom azt mondta, úgy nézek ki mint egy civilruhás nyomozó.

170 cm magas 59 kg vagyok és 20 éves. Valakinek tippje?

2018. máj. 12. 18:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csunya. Ápolt vagyok.
2018. máj. 12. 19:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Vagy inget, vagy leggingset, esetleg 2 együtt vegyél fel, tuti megnéz minden nő.
2018. máj. 12. 19:55
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

Mióta átlagos az 59 kg? Én 12 évesen voltam annyi 😂 Szerintem az átlag lány is vastagabb nálad.

Amúgy te vagy az olyan egyedek egyike,aki megtanulta,a Facebook és a reál world nem ugyanaz.

2018. máj. 12. 19:56
 14/23 anonim ***** válasza:

@13

Vedd számításba, hogy kérdező kb törpe

2018. máj. 12. 19:57
 15/23 A kérdező kommentje:
Miért lennék törpe? Kinek mi a jó. Én örülök neki.
2018. máj. 12. 19:59
 16/23 A kérdező kommentje:
Egyébként sem az a hangsúly hogy hány kg vagyok meg ilyenek. A pánkos egyetfejűeket meg durván megnézik. Engem meg az öreg f. Szok.
2018. máj. 12. 20:00
 17/23 A kérdező kommentje:
Szóval mi a baj? Mert jól nézek ki és csunya sem vagyok. Kezdem a lányok iránti bizalmamat elvesziteni, hogy egyik lánynak sem kellek. Na bezzeg a pánkosoknak meg van. Szégyen.
2018. máj. 12. 20:02
 18/23 anonim ***** válasza:
Én 170cm magas és 60kg, 20éves vagyok, sportos és engem nyáron, amikor pólóban vagyok meg szoktak nézni időnként a lányok, pedig nem vagyok egy csajok kedvence külsőre csak átlagos. Szerintem sokat számít a kisugárzásod is. Amúgy meg egyáltalán nem biztos, hogy valaki azért néz meg, mert tetszel/bejössz neki, lehet, hogy csak elbambul és pont feléd néz vagy akármi.
2018. máj. 12. 20:03
 19/23 anonim ***** válasza:

"hogy egyik lánynak sem kellek." - a curváknak kellesz és megbámulnak. A rendes lányokat neked kell meghódítani.

Udvarolj, hódítsd meg.

Ha férfi vagy, légy férfi,

Erős, bátor, szilárd,

Akkor, hidd, hogy sem ember

Sem sors könnyen nem árt.

Légy tölgyfa, mit a fergeteg

Ki képes dönteni,

De méltóságos derekát

Meg nem görbítheti.

[link]

2018. máj. 12. 20:18
 20/23 anonim válasza:
0%
Haver aze nem neznek meg mert 20kg vagy vasaggyal egyutt kezdjel el edzeni
2018. máj. 12. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!