Szociális problémákkal küzdő emberek, mik a terveitek a jövőre nézve?
Amúgy mire gondolsz.
mindent be lehet állítani szociális problémaként, ez egy vicc.
Nekem abszolút semmi tervem.
Rövid távon csak annyi,hogy itthon vagyok,tépegetek,gitározok,rajzolgatok....
"nehezen ismerkednek"
Mire gondolsz?
Én pl. nem járok utcalányokhoz.
Akkor nekem szociális problémám van?
Kedves utolsó, én is ilyen voltam 4 évig. Abba kapaszkodj amit szeretsz, bármibe amit egy kicsit is elvezel. Én pl a számítógépezésből nyertem az összes dopamint, amit csak lehetett. Látom nálad is a programozás, a játékfejlesztés ha jól értettem. Keresd meg azt amit elvezel, bármi is legyen az, és kapaszkodj bele. Így nagyon hamar elkap a depresszió, amiből nem lesz kiút mert már most annyira nem akarsz segítséget Kerni, a vége pszichiátria lesz. Tényleg komolyan mondom, nem a levegőbe beszélek, én átéltem.
A kérdésre válaszolva én egy enyhen szólva egyéniség vagyok szóval sose tudtam igazan barátkozni, teljesen izolálódtam és a neten éltem ki magam. Mondjuk sokban hozzájárult a helyzethez a mentális állapotom ami sose volt tökéletes de mindig elviseltem valahogy, rengeteg pszichológiát tanultam hogy be tudjam skatulyázni magam és elhitetni magammal hogy normális vagyok.
'Milyen problémátok van?'
szociális fóbia, depresszió
'Jártok pszichológushoz/pszichiáterhez?'
igen, mindkettőhöz
'Segít nektek?'
Igen, de a problémát nem oldotta meg. Gyógyszer és terápia nélkül el vagyok veszve, de teljesen eddig semmi sem oldotta meg a problémámat.
'mik a terveitek a jövőre nézve?'
1. új gyógyszer kipróblása
2. külsőm drasztikus megváltoztatása
A tervem csupán annyi hogy "kivonuljak" ebből a nyomorult társadalomból... Akár egy tanyára, vagy egy erdőbe költözni, a saját kis birtokomra, távol a világ zajától, az emberektől, mindentől.
Nem szeretek társaságba járni, nincsenek barátaim, gátlásos vagyok, nagyon csendes.
Soha sincs mondanivalóm. Ha kérdeznek akkor valaszolok, ennyi...
Érettségi előtt állok, nagyon rossz tanuló vagyok...nem megy a fejembe olyan dolog ami abszolút nem érdekel.
Próbáltam már ismerkedni, lányokkal, fiúkkal az interneten- (hetero vagyok) is de nem jött őssze soha.
Sokszor maganyosnak érzem magam, de már nem is tartom akkora problémának, mert elvagyok így is. Általában dolgokat is egyedül csinálok/viszek véghez...Legyen az sport, munka, vagy bármi.
Pszichológushoz nem járok, és nem is tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!