Hogy tudok magamon segíteni? Emberundorom lenne?
70-80% nem is olyan rossz. Ha én eleget tudnék az emberekről, a 99%-ukat rühelleném... Modjuk én mindig is mizantróp voltam valamelyest, de okkal.
Ha nem passzolsz az átlagemberek közé, uram bocsá' gondolkodni is szoktál nem keveset, nem csodálom, hogy nincs nagy véleményed a modern emberről (persze régen se volt jobb, de a modern világ is rátett új rossz dolgokat a többire).
Ez szerintem normális. A barátaid körét megválaszthatod (mondjuk benne van a pakliban, hogy senki nem lesz benne), ahogy a családodat is valamelyest, ennyi. Én elég jól el tudom kerülni az embereket s azokkal vagyok inkább, akik jó fejek és szimpatikusak számomra. Nyilván nekik is vannak hibáik, de nekem is vannak bőven.
A világban pedig vannak azért jó dolgok is. Rengeteg rossz is, én sem vagyok lelkes, de mit lehet tenni..?
Most te is panaszkodsz.
Extrém környezetváltozás segíthet rajtad.Vagy ha nyersz a lottón és ezáltal nem kell menned sehova stb :D
Igen emberundorod van de ez egy általános dolog magyarországon ezzel nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!