Mit változtassak magamon? (külső/belső)
Magamról egy picit.
Belső: Alapvetően kedves,őszinte,figyelmes vagyok.
Külső: Nem vagyok elhízott,igénytelen,ápolatlan,sokat mozgok,kerékpározok,bár van egy kis pocak.
A sztori a következő: Kiköltöztem Németországba.Most eléggé magányos vagyok mert, nem ismerek itt senkit, nincsenek barátaim.Bár otthon se nagyon volt. Na de,neten (badoo,Facebook)próbálok ismerkedni lányokkal,nőkkel.Laknak a környékemen magyarok is de,eddig inkább elutasítást kaptam.Próbálom kezdeményezni az ismerekedést de,lényegében nem érdeklek senkit. :/ Az egyik itt élő csaj is rögtön azzal jött hogy, van pasija.De,szerintem csak ezzel akart lerázni. Vagy túl jó lennék bizonyos nőknek és félnek tőlem?
Itt egy kép rólam [link]
Szerintem valami miatt megérzik ez emberek,hogy nincsenek barátaid,(bár otthon se nagyon volt),ahogy ezt írtad is,ezért talán számukra lehet valami visszataszító benned.
A kép teljesen normális,átlagos,ezzel nem hinném,hogy gond lenne.
A kedves,őszinte,figyelmes tulajdonság elvileg helyes,de ezt lehet nagyon nyálasan,és búzásan előadni,ami másoknak kínos lehet.
És az a helyzet,hogy az emberek kezdenek egyre tahóbbak,önzőbbek lenni,mindenki a saját érdekét,és életét nézi,lehetséges,hogy egyre többen nem szeretik,ha bárki idegen közeledik feléjük.
4es
Nem feltétlenül szerelmet keresek de,már ott kezdődik a probléma hogy, barátkozni sem akarnak velem.
6os
"szerintem valami miatt megérzik ez emberek,hogy nincsenek barátaid,(bár otthon se nagyon volt),ahogy ezt írtad is,ezért talán számukra lehet valami visszataszító benned"
Akkor ez egy ördögi kör :D
"A kedves,őszinte,figyelmes tulajdonság elvileg helyes,de ezt lehet nagyon nyálasan,és búzásan előadni,ami másoknak kínos lehet"
Nem szoktam buzásan viselkedni :D
"És az a helyzet,hogy az emberek kezdenek egyre tahóbbak,önzőbbek lenni,mindenki a saját érdekét,és életét nézi,lehetséges,hogy egyre többen nem szeretik,ha bárki idegen közeledik feléjük."
Van benne valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!