Mit változtassak magamon? (külső/belső)
Magamról egy picit.
Belső: Alapvetően kedves,őszinte,figyelmes vagyok.
Külső: Nem vagyok elhízott,igénytelen,ápolatlan,sokat mozgok,kerékpározok,bár van egy kis pocak.
A sztori a következő: Kiköltöztem Németországba.Most eléggé magányos vagyok mert, nem ismerek itt senkit, nincsenek barátaim.Bár otthon se nagyon volt. Na de,neten (badoo,Facebook)próbálok ismerkedni lányokkal,nőkkel.Laknak a környékemen magyarok is de,eddig inkább elutasítást kaptam.Próbálom kezdeményezni az ismerekedést de,lényegében nem érdeklek senkit. :/ Az egyik itt élő csaj is rögtön azzal jött hogy, van pasija.De,szerintem csak ezzel akart lerázni. Vagy túl jó lennék bizonyos nőknek és félnek tőlem?
Itt egy kép rólam [link]
Szia! Kezdésnek vedd le ezt a bukósisakot.
Szerintem sincs baj veled szerintem csak rá pörögsz a dolgokra. Engedd el picit ezt a keresem keresem és keresem dolgot.
Egyébként :
"de nyugi nem vagy egyedül, minden ott dobog legbelül
így az élet remekül alakul amíg ki nem hűl" :)
11es:
Nem rohangálok egésznap sisakban :D
Értem amit mondasz de,egy új környezetben ez természetes dolog hogy,az ember szeretne új kapcsolatokat kiépiteni.De,ezek szerint én vagyok a hülye. :)
Sztem az a helyzet, hogy a németek nem nézik vmi kvajószemmel a bevándorlókat, tehát ne várj barátságot, se nyitást. Nyugat nem a melegszívűségéről híres.
A másik, a magyar csajok mit gondolsz nem német gazdag pasasokat mentek ki felszedni? Hiába jön az aranyos magyar gyerek. Egyébként fingom nincs.
A szakáll jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!