Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit változtassak magamon?...

Mit változtassak magamon? (külső/belső)

Figyelt kérdés

Magamról egy picit.

Belső: Alapvetően kedves,őszinte,figyelmes vagyok.

Külső: Nem vagyok elhízott,igénytelen,ápolatlan,sokat mozgok,kerékpározok,bár van egy kis pocak.

A sztori a következő: Kiköltöztem Németországba.Most eléggé magányos vagyok mert, nem ismerek itt senkit, nincsenek barátaim.Bár otthon se nagyon volt. Na de,neten (badoo,Facebook)próbálok ismerkedni lányokkal,nőkkel.Laknak a környékemen magyarok is de,eddig inkább elutasítást kaptam.Próbálom kezdeményezni az ismerekedést de,lényegében nem érdeklek senkit. :/ Az egyik itt élő csaj is rögtön azzal jött hogy, van pasija.De,szerintem csak ezzel akart lerázni. Vagy túl jó lennék bizonyos nőknek és félnek tőlem?

Itt egy kép rólam [link]

2016. okt. 2. 21:18
1 2
 11/13 kovásziusz válasza:

Szia! Kezdésnek vedd le ezt a bukósisakot.

Szerintem sincs baj veled szerintem csak rá pörögsz a dolgokra. Engedd el picit ezt a keresem keresem és keresem dolgot.

Egyébként :

"de nyugi nem vagy egyedül, minden ott dobog legbelül

így az élet remekül alakul amíg ki nem hűl" :)

2016. okt. 2. 22:56
 12/13 A kérdező kommentje:

11es:

Nem rohangálok egésznap sisakban :D

Értem amit mondasz de,egy új környezetben ez természetes dolog hogy,az ember szeretne új kapcsolatokat kiépiteni.De,ezek szerint én vagyok a hülye. :)

2016. okt. 3. 07:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Sztem az a helyzet, hogy a németek nem nézik vmi kvajószemmel a bevándorlókat, tehát ne várj barátságot, se nyitást. Nyugat nem a melegszívűségéről híres.

A másik, a magyar csajok mit gondolsz nem német gazdag pasasokat mentek ki felszedni? Hiába jön az aranyos magyar gyerek. Egyébként fingom nincs.

A szakáll jól áll.

2016. okt. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!