Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Mi tesz a szemetekben...

Férfiak! Mi tesz a szemetekben b@_zissá egy másik férfit? Milyen külső/belső tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Zavaróan sokszor melegnek hisznek az emberek, pedig nem vagyok az. Nem tudom, min, és milyen irányba változtassak.

Szerintem teljesen átlagos kinézetű, kicsit talán félszeg vagyok.

2016. szept. 4. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagy kigyúrva, nincs tele tetoválva a karod, nem vagy lenéző dominás állat akkor már bzi vagy.
2016. szept. 4. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha homoszexuális.
2016. szept. 4. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha vékony hangon beszél, nőies gesztusai vannak, rózsaszínű, virágos stb. cuccokban jár, és ha csak 40 kilós csajok jönnek be neki

Én nő vagyok, de számomra ezek.

2016. szept. 4. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
más, noname emberek véleménye miatt változtatni magadon? Te normális vagy?!
2016. szept. 4. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha olyan szavakat használ mint a lányok, köszcsi, puszcsi, stb. Csajos ruhákban jár, pl pink póló.(ezt sok fiú nyomja)

Lenyalt haja van, gyengéd hangsúlya van.

Könnyen megbántható, érzékeny.

2016. szept. 4. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Általánosságban: ha túl vékony egy hapsi; nincs benne semmi férfias megnyilvánulás (azaz nem beszél csúnyán, nem hangoskodik vagy épp nem kiabál); a nőkkel szemben túlságosan nyálas (azaz kedves).
2016. szept. 4. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"azaz nem beszél csúnyán, nem hangoskodik vagy épp nem kiabál, a nőkkel szemben túlságosan nyálas (azaz kedves)."

Te roppant hülye és szánalmas vagy, ha szerinted attól lesz férfias valaki, hogy káromkodik meg üvöltözik mint valami aluliskolázott műveletlen tapló, és a nőket semmibe veszi. Gondolom a te bugyid is az olyanokra nedvesedik, akik 2 nagy sallerrel indítanak, ha épp nincs kész időre a vacsora, majd úgy kezelnek, mint valami dugható, eldobható rongyot. Grat. De hát zsák a foltját...

2016. szept. 12. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Kulsoleg: vezna, erotlen jarasu, babaarcu, "tul apolt"

Belsoleg: hatarozatlan, passziv, nyavogos, nyavajgos, hisztis, kenyes

2016. dec. 14. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak civilzált és gyakorlatias vagy.
2017. febr. 8. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!