Férfiak! Mi tesz a szemetekben b@_zissá egy másik férfit? Milyen külső/belső tulajdonságok?
Zavaróan sokszor melegnek hisznek az emberek, pedig nem vagyok az. Nem tudom, min, és milyen irányba változtassak.
Szerintem teljesen átlagos kinézetű, kicsit talán félszeg vagyok.
Ha vékony hangon beszél, nőies gesztusai vannak, rózsaszínű, virágos stb. cuccokban jár, és ha csak 40 kilós csajok jönnek be neki
Én nő vagyok, de számomra ezek.
Ha olyan szavakat használ mint a lányok, köszcsi, puszcsi, stb. Csajos ruhákban jár, pl pink póló.(ezt sok fiú nyomja)
Lenyalt haja van, gyengéd hangsúlya van.
Könnyen megbántható, érzékeny.
"azaz nem beszél csúnyán, nem hangoskodik vagy épp nem kiabál, a nőkkel szemben túlságosan nyálas (azaz kedves)."
Te roppant hülye és szánalmas vagy, ha szerinted attól lesz férfias valaki, hogy káromkodik meg üvöltözik mint valami aluliskolázott műveletlen tapló, és a nőket semmibe veszi. Gondolom a te bugyid is az olyanokra nedvesedik, akik 2 nagy sallerrel indítanak, ha épp nincs kész időre a vacsora, majd úgy kezelnek, mint valami dugható, eldobható rongyot. Grat. De hát zsák a foltját...
Kulsoleg: vezna, erotlen jarasu, babaarcu, "tul apolt"
Belsoleg: hatarozatlan, passziv, nyavogos, nyavajgos, hisztis, kenyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!