Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van még bárki rajtam kívül...

Van még bárki rajtam kívül aki kb. hónaponta egy emóst lát? :c Mert én magamon kívül, alig látok emóst. Kihaltunk, vagy mi? XD

Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd kinövöd ezt a baromságot te is.
2015. aug. 23. 21:53
 2/11 10inchhero válasza:
82%
ha leírni sem tudod, te sem vagy az, szóval -1.. nem emós, hanem EMO, nincs s, ez önmagában egy jelző
2015. aug. 23. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

*havonta

hülyegyerek

2015. aug. 23. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Az internet elterjedésével kihalt az emo is, az ilyen magadfajták lejáratták az egész kultúrát, habár nagy hülyeség is volt már nem azért, sokan azt hitték, hogy egy életérzést fejez ki, de csak hülye képeket töltöttek fel magukról a netre, ha felmész napiszarra és végig olvasod a 2007 - 2008 -as cikkeket meglátod miért lett olyan hamar vége. Nem lehetsz több 13 évesnél, előbb végezd el a sulit és mire vége, kinövöd, ha meg, akkor majd a társadalom jól kiröhög, és vagy megölöd magad ahogy elterjedt az emo végével a 2010 -es években a sorozatos öngyilkosságok, vagy tovább élsz a lenézéssel, lehetsz bármilyen jó ember is, ha nem akarod, hogy lenézzenek legyél normális, persze mindenki éljen olyan életet amilyent akar, de egyes "kultúrák" nagyon túlnyúlnak az ízléstelenségek határán.
2015. aug. 23. 23:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Lecsengett már az emo korszak. Kiment a divatból. Van helyette más. Aztán majd az is kimegy a divatból.
2015. aug. 24. 12:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Fogadásból írtam a kérdést :) Nem én vagyok rá kiváncsi -.- Szerencsére.... xD
2015. aug. 24. 14:30
 7/11 anonim ***** válasza:
olyan kár hogy már nincsenek emok!!!:(( imádom őket!!!:DD
2015. aug. 25. 14:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Hál istennek, hogy nem látok ilyen dögöket, a hajukat köllene felgyujtani
2015. okt. 9. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:
utolsó: miért is? miért zavar, ha másnak más az ízlése? bántanak, vagy mi? régen is emós voltam, de egyben nagyon kedves is mindenkivel, mégis pont hogy engem folyton bántottak és kiröhögtek meg a padomra írkáltak. gondolom te is ilyen vagy. ha valaki sötéten öltözködik azt ítéljük el, de ha egy cicababa kirakja mellét-seggét, akkor istenítsük?
2015. okt. 13. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem jól tudod fiam.

Én jobban elítélem ezt a ku*** megjelenést, meg az emo szirszart.

inkább legyetek rockerek, jobban járunk én is, meg ti is

2016. ápr. 8. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!