SOS! Fekudjek be a pszichiatriara, és viseljem magamon tovább a terheket vagy legyek öngyilkos? 20/L
Egyiket se tedd. Nem a pszichiátrián szoktak párt találni, akkor meg minek mennél oda? Egy szórakozóhellyel többre mész.
Az sem biztos hogy benned van a hiba, lehet hogy a férfiak akikkel ismerkedtél csupán túl korainak tartották a komolyabb kapcsolatot és azért futamodtak meg.
Ez egy tévhit, hogy párt kell találni minél hamarabb. Adj magadnak időt. Én 30 évesen találtam meg a páromat. Ez nem azt jelenti, hogy addig maradj magányos, rengeteg kapcsolatot építhetsz, ami nem feltétlenül párkapcsolat.
A befekvésről pedig kérdezd meg a pszichiátert, és járj továbbra is terápiára. Jobbulást kívánok.
Olyan hülye vagy mint a se@g@em.
Én 21 évesen találtam magamnak párt elsőnek, van olyan ismerősöm aki negyven előtt.
Nem kell sajnáltatni magad. Szerintem te csak egyszerűen nem veszed észre magad "teljesen jól látom a világot.", de közben te magad üldözöd el a pasikat, mert látják hogy zizi vagy, és mániákusan keresed a szerelmet.
Mit kell azon stresszelni hogy nincs pasid? Egyetemen minden második ember szingli még. Nem vagy halálos beteg, nem hiányzik egy testrészed sem, teljesen jó életed van.
És erre öngyilkos akarsz lenni mert 20 évesen nincs pasid.
Igen, feküdj be a pszichiátriára, mert te odavaló eset vagy ilyen felfogással.
Azért néznek ennyibe a férfiak mert egy csicska utánfutó vagy!
Önmagadtól nem tudsz lenni senki, csak egy lőcsöt akarsz magad mellé aki mellett ember lehetsz, de sosem leszel az mert nulla vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!