SOS! Fekudjek be a pszichiatriara, és viseljem magamon tovább a terheket vagy legyek öngyilkos? 20/L
"Jobb lenne,ha tudnám hogy halálos beteg vagyok és mindennek vége lenne."
Önző vagy és gusztustalan. Szerinted találsz normális pasit, ha csak sajnáltatod magad? 20 éves vagy könyörgöm, nem 40. Állj talpra és folytasd az életed, de ne feszülj be és keresgélj megszállottan, majd jön magától.
Neked nem az a bajod, hogy nincs pasid (bár lehet ettől alakult ki), hanem mélységes mély depressziós lettél. Különben nem írkálnál ilyen hülyeségeket! Nem szégyen befeküdni, én is voltam már ott. Bár én pont válás miatt fogtam padlót. Aki erre hajlamos, az sajna az is marad, ha már ilyentől szuicid gondolataid vannak. Igen, kérj segítséget, mert kívülről könnyen dumálnak, te érzed azt, amit. Nem minden ember egyforma, valaki ettől is kifordul magából.
Mondjuk a tapasztalataim ellenére ezt még én sem értem. Ne süllyedj tovább, mert nem lesz jó vége. Nem szégyen kórházba menni, ha csak ez a megoldás. Nem csak drogosok és alkoholisták vannak ott, hanem depressziósok is.
15! Hiába jelentetted, attól ez a betegség még létezik, és igenis egy anonim oldal az, ahol segítséget kérhet az ember.
Attól, hogy be van fordulva, még tud írni és tanácsot kérni.
Nem kéne elbagatelizálni a dolgokat.
Nekem 21 évesen lett barátnőm. Most 3 évvel később eljegyeztem. Előtte volt egy futó kapcsolatnak nevezett, kínzó förmedvényem, amit legszívesebben elfelejtenék. Senki sem volt tényleg közel hozzám 21 éves koromig. Tehát nem vagy elkésve. Nem vagy egyedül ezzel.
Egyik haveromnak volt eddig kb. 20 szerencsétlen kapcsolata. Mindegyik visszautasította őt rövid időn belül. Egy ideig megutálta a nőket miatta. Mostanában nem tudom hogy van vele.
Ez, ami még veled van, nem nevezhető végső kudarcnak. Még nem jött el az igazi. 20 évesen nem sokaknak jön el.
Hogy mit tudnék tanácsolni... pl. fejleszd magad és önkénteskedj. Jót tesz a léleknek.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!