SOS! Fekudjek be a pszichiatriara, és viseljem magamon tovább a terheket vagy legyek öngyilkos? 20/L
16. és 18. vagyok.
Én teljes mértékben megértem a tragédiáitokat (sajnálom), de mint írtam, minden ember más.
Ahhoz a lányhoz mit szóltok, aki nem is olyan régen elé ugrott a vonatnak, mert a srác, akibe szerelmes volt, többször is visszautasította. 16 éves volt... Ezért írtam, hogy nem kell ilyen kérdéseket sem elbagatelizálni.
Depresszió miatt akarsz befeküdni? Vagy van valami másmilyen pszichológiai problémád?
Próbálj ki valami extrém sportot, ha van rá élhetőséged, az majd visszaadja az életkedvedet, amúgy 20 évesen semmiről nem vagy lekésve, és ha legalább megdugni akarnak (tehát nem vagy ronda), sokkal jobb esélyeid vannak, mint sokaknak, hogy előbb utóbb találj valakit aki komolyan is gondolja. A legfontosabb egyébként, hogy hagyd ezt a mentalitást, ne várd, hogy az élet igazságos legyen, vagy fair, vagy kapj tőle valamit, mert megérdemled, mert mondjuk mindenhez pozitívan álltál, fogadd el a világot úgy ahogy működik és alkalmazkodj hozzá, öreg vagy már, hogy úgy lásd a világot, mintha egy Disney mesében lennél, ne keseregj azon, hogy nem talált még meg az igazi.
Én vagyok, aki kiálltam melletted a kérdésed feltevésed óta.
Közepessel nem kell kórházba menned. Tényleg kezdesz komolytalanná válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!