Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mikor volt életedben előszőr...

Mikor volt életedben előszőr hogy öngyilkos akartál lenni a magánytól?

Figyelt kérdés

2017. nov. 15. 07:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Még soha, pedig gyakran érzem magam magányosnak, mivel a családomon kívül nincs senkim, egy barátom sem.
2017. nov. 15. 08:16
 2/27 anonim ***** válasza:
soha, más miatt 12
2017. nov. 15. 08:21
 3/27 anonim ***** válasza:
10%
Soha, nem vagyok aberállt, hogy ilyen gondolataim legyenek.
2017. nov. 15. 08:47
 4/27 anonim ***** válasza:
34%
abberált a te jó büdös **** hogy ilyet írsz
2017. nov. 15. 08:50
 5/27 anonim ***** válasza:
13%

Igen aberált, mert nem normális.....

Te sem vagy különb, pluszban meg sertegetni is probálsz... veled is csak eggyel többen vqgyunk.

2017. nov. 15. 08:52
 6/27 anonim ***** válasza:
86%

Te még le se tudod írni ezt a szót.

Miért lenne aberrált az, aki gondolt az öngyilkosságra?

Még a 14 éves kis csitriknél sem oké, legyen akármilyen "kis dolog" ez. Persze sokkal könnyebb azt mondani rájuk, hogy aberrált, mint segíteni nekik. Bele tudsz gondolni, milyen nehéz, és igazságtalan lehet az élet? Nem mindenki jegesmedve, hogy meg se kottyanjon neki.

Aberrált vagy te...

2017. nov. 15. 09:12
 7/27 anonim ***** válasza:
97%
Az öngyilkosok, öngyilkosságra gondoló és készülő emberek nem aberráltak, nem gyávák és nem önzők, hanem mentálisan sérült, beteg emberek, akiknek segítségre lenne szükségük, de a magad fajta bunkók segítség helyett csak sértegetni tudják a mentálisan beteg embereket.
2017. nov. 15. 09:47
 8/27 anonim ***** válasza:
71%

14 évesen, de szerencsére azóta jobb minden

ha magányosnak érzem magam, elég csak az exekre gondolni és rájövök annyira nem is rossz most nekem :D

2017. nov. 15. 09:47
 9/27 anonim ***** válasza:
39%
Egy jó pár éve már tudom, hogy semmi értelme az életnek és nem való nekem, nem akarok a része lenni.
2017. nov. 15. 09:50
 10/27 anonim ***** válasza:
52%
Én 2015. óta sokszor gondoltam az öngyilkosságra, voltak terveim is, de mostanában nem akarok öngyilkos lenni. Egyszer lehet, hogy öngyilkos leszek, de most még inkább élek és kezeltetem magam, járok pszichiáterhez, pszichológushoz, menni akarok pszichoterápiára, meg gyógyszereket szedek.
2017. nov. 15. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!