Szerintem s.z.a.r az egész élet. A mamám mindig ezt mondta kis koromban és mostanra rájöttem, hogy igaza van.
2017. nov. 15. 11:09
12/27 anonim válasza:
1éve ,akkor nem sokon múlt
23F
2017. nov. 15. 12:45
13/27 anonim válasza:
Hogy mi az értelme az életnek???? Isten nélkül semmi. Nélküle hiábavalóság és értelmetlen minden. Miért van ennyi beteg lelkű, gonosz, önző, rosszindulatú ember? Mert nem ismerik Istent. Az öngyilkosság tervezgetése helyett vedd elő a Bibliát és olvasd! Ha nem érted vagy kérdéseid vannak akkor keress valakit aki segít megkeresni a válaszokat. Aztán hamarosan rájössz, hogy mi az értelme az életednek, rájössz, hogy Istennek terve van veled és, hogy mennyire fontos vagy Neki és, hogy Ő mindig veled van.
2017. nov. 15. 15:11
14/27 anonim válasza:
Hónapok óta akaarok csak mincsen hozzá bátorságom!28f
2017. nov. 15. 15:22
15/27 anonim válasza:
8 éve majdnem sikerült, nem sokon múlt. Utána pár évig nem akartam az lenni, de most megint meg akarom tenni, de még nem volt bátorságom hozzá. Nem a magány az oka, hanem, hogy az egész életem egy f.s. Utálok élni, remélem, már nem "kell" sokáig...
Ja és nem kérek privát üzenetet! Köszönöm!
2017. nov. 15. 18:17
16/27 anonim válasza:
Azt hiszem olyan 10 éves koromban és ez máig sem változott...
2017. nov. 15. 19:36
17/27 anonim válasza:
Soha nem gondoltam erre peddig nincs társam már lassan ......x...éve .vannak nehéz pillanatok de ki lehet egyenlíteni 1-2 jó dologgal. 😀
A öngyilkosság kilátástalan és boldogtalan embereknek jut eszükbe 😭van akiért muszáj élnem. 😀
2017. nov. 16. 15:20
18/27 attila_72 válasza:
Ezektől a válaszoktól kiráz a hideg.
Én is egyedülálló vagyok, sokszor magányos, lottóötösöm se volt, mégse akarok meghalni.
Amíg más küzd egyetlen nap életért, addig a másik eldobja azt magától. Ez igazságtalan.
Keressetek egy barátot, orvost, pszihológust, papot, kérjetek tőle segítséget!!!
2017. nov. 17. 12:37
19/27 anonim válasza:
18 Nehéz ugy élni,hogy semminek sem látod az értelmét.(vagy)
Hiába teszel meg mindent,feláldozhatod az életben minden örömöd,de az eredmény semmi. Hiába minden!
Nem mindenki tudja ezt megérteni,hiszem egyeseknek csak "megszületni volt nehéz".
2017. nov. 17. 15:58
20/27 anonim válasza:
Nem tudom... Én amióta az eszemet tudom szeretnék meghalni. Nem feltétlenül öngyilkosságra gondolok de már kicsi ovis koromban is szerettem volna kiugrani egy kamion elé de nem tehettem mert a kötelességeimet meg kellett csinálnom. Amikor az embernek nincsen nagyon pénze és mégis gazdagok közé jár azt nem segíteni fogják hanem megtapossák és kinevetik. És ha sok testvéred van akik nagyobbak nálad azok is pont ugyanezt fogják tenni... Mivel ebben a kilátástalan helyzetben éltem sokáig csak arra tudtam gondolni hogy minek létezem?? Miért kell ezt a sok gyötrelmet elviselnie az embernek? (nem soroltam fel mindent csak a megemlítettem párat) De úgy éreztem kötelességem segítenem anyámnak aki amúgy nem lát szóval ha szomorúan is tovább éltem. Majd később rájöttem hogy nem nekem kellene meghalnom hanem azoknak akik másoknak fájdalmat okoznak. Mindenesetre sosem voltak öngyilkossági hajlamaim a magány miatt pedig még sosem volt 1db barátom se :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!