Hogyan tudnék segíteni magamon?
Figyelt kérdés
Sziasztok!14 éves fiú vagyok,és van 3 tesóm.Úgy érzem régen (2002-2008) sokkal jobb volt az élet.Aztán első osztályban kezdett romlani a dolog.Felnőttek és én maradtam kicsi.Lett barátjuk aztán élettársuk.Sohasem volt barátom,csak 2-3 unoka testvér.Ők is "túl felőttnek érzik magukat".Most egyedül maradtam.Olyan meséket nézek mint régen a jetixen,és mindíg szorító érzés kap el,hogy már mindennek vége,sohasem kaphatom ezt vissza.Ez nagyon bánt.Hogyan tudnék segíteni magamon?2017. febr. 26. 23:23
1/3 anonim válasza:
Elsőnek is akármilyen nehéz elkell fogadnod, hogy az élet ilyen és telik az idő nem lesznek mindig melletted ugyanazok az emberek. A korkülönbség a tesóid és közted nem tudom mennyi de őket lassan a saját családjuk fogja jobban foglalkoztatni ahogy az írásodból következtetek. Ahogy korosodik az ember más lesz a fontos és érthető hogy félsz hogy a régi dolgok elmúlnak és nem jönnek vissza. Új dolgokba kell kezdeni találj ki valami jó kis hobbyt amibe boldogságod leled. Barátkozz fogadd el a dolgokat ugy ahogy vannak. Tudom nehéz én is voltam így de utolag bánni fogod a síránkozásra elvesztegetett idő.
2/3 anonim válasza:
Jobboldali kiskacsóddal... bár, ha balkezes vagy...
3/3 anonim válasza:
Megpróbálhatnád ojan helyzetekbe csempészni magadat amikben lehet hogy jól éreznéd magad.De vigyázz mert ha lebuksz hogy egyik helyzetbe véletlenül nem érzed jól magad...akkor kipróbálhatsz mást is:)mert az élethez nincs útmutató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!