Nálatok is van ez a probléma fiúk?
Nos.... A helyzet az, hogy észrevettem hogy ha megyek az utcán egyetlen egy lány sem néz rám. Az okot azt nem tudom mert jól öltözködöm és nem vagyok csunya sem. Szóval mi okozza ezt a problémát? Sok visszajelzést kaptam lányoktól facebookon hogy jól nézek ki és nem vagyok egyáltalán csunya. Jól öltözködöm ápolt vagyok. Szóval nem értem hogy miért nem néznek ők meg!??! Amit viszont észrevettem az az, hogy a felnőtt emberek előszeretettel néznek rám. Férfiak nők egyaránt és még a fiatal fiúk is.
Mit gondoltok? Tényleg jól nézek ki és jól is öltözködöm. Szóval a lányok miért nem néznek meg? Mi a baj velem? Az egyik haverom azt mondta, úgy nézek ki mint egy civilruhás nyomozó.
170 cm magas 59 kg vagyok és 20 éves. Valakinek tippje?
Nincs rajtad semmi erdekes.
Nem rosszbol mondom de mivel magas nem vagy izmos nem vagy es gondolom mas sincs ezert nincs mire felfigyelni.
Nekem pl jol kinezo hosszu hajam van es miota ilyen azota megneznek :D
Tobbi parameterem veled megegyezik de 9 centivel magasabb vagyok
>170cm """magas"""
Hhaahhahahahahahahhahahahhahaaa
Nem néznek rád, mert félnek elnevetik magukat
A magasságod és a testsúlyod alapján itt senki nem fogja tudni megmondani, hogy miért nem néznek meg téged a lányok az utcán.
Nagyvárosban élsz vagy kisvárosban? Sportos, izmos vagy?
Szerintem azért mert az csak a fiúk/férfiak szokása az hogy megnézik a nőket. A nők csak óvatosan néznek, ha néznek.
Amúgy engem sem néznek meg a nők.
Én 190 cm magas, és 70 kiló vagyok, és van rajtam egy kis izom. 21 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!