Sz*r az életem. Sőt nincs is életem. Hogy szocializálódjak?
"Itthon ülök egész nap csak boltba szoktam elmenni kaját venni."
"nincs hova menjek"
Mi akadályoz meg abban, hogy keress valami programot magadnak?
"semmi érdekesség nincs bennem"
Miért nem fejleszted magad?
Ha ennyi szabadidőd van, bármit csinálhatnál, ami hasznos. Képezd magad!
"fogadjam el hogy 1 sz*rdarabként élem le az életem"
Miért nem teszel ez ellen valamit?
A kesergés nem vezet sehova.
Nem attól vagy magányos, hogy egyedül vagy.
Egyedül is lehet teljes, és boldog életet élni. (valamennyire...)
önmarcangolás még lejjebb visz, használd ezt az időd arra, hogy új dolgokat tanulj, zenélj, vagy programozz, főzz,
ha állandóan azon jár az agyad milyen jó lenne ha lenne ez meg az, ahelyett h értékelnéd amid van, semmire nem vezet
csak nagy mélységekből merített tapasztalatok után tudod igazán értékelni a jót
ja és csak simán nézz magadba, valószínűleg, van oka amiért senkivel sincs kedved menni "lógni"
egy otthon sokat lévő egyén//24f
Naiv dolog azt gondolni,hogy egy láthatóan depressziós embernek segítség ilyen közhelyes tanácsokat adni és motivációs szövegeket lenyomni. Ezekkel a dumákkal legfeljebb kitörölheti, de utána még a WC se viszi le szívesen.
Más állapotban van, így a viselkedése kívülállók számára megfelelõ ismeretek és empátia hiányában természetesen megmagyarázhatatlan.
Viszont léteznek jó szakemberek akik mindkettõvel rendelkeznek, és õk a legkompetensebbek a segítségnyújtásban. Tehát szerintem érdemes lenne egy pszichoterapeutát vagy terápiás csoportot keresned, mert nyilván oka van annak hogy ilyen a szociális életed és azokat kell feltárni, megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!