Egyesek szerint szánalmas az életem. Te mit csinálsz amikor épp nem dolgozol/nem tanulsz?
Meditálok, buddhista tanításokat olvasok és hallgatok youtubeon. Ilyen témájú könyveket vagy e.bookokat olvasok a tabletemen.
Így aztán rájövök hogy a szánalmas nem én vagyok és te sem, hanem az aki ítélkezik, minősít és nem a maga dolgával foglalkozik.
- Sorozatokat nézek neten.
- Beszélek valamelyik haverommal és kiugrunk a közeli kocsmába 1-2 sörre.
- Vacsorát készítek családnak (nem vagyok nagy mester de pizzát tudok sütni és egyszerű ételeket készíteni.)
- Elmegyek futni.
Ezer példa lenne még...
25F
Futok, bringázok, netezek, pihenek, az udvart rendezem, vagy csak céltalanul autózgatok.... mihez van éppen kedvem...
29/f
Ha épp ráér a haverom akkor vele megyek el valamerre beszélgetni, sörözgetni. Ha nem ér rá, akkor egyedül egy séta a Duna parton vagy a hegyen, vagy valami nyugodt, nem túl forgalmas helyen.
Amúgy se áll tőlem távol az, hogy egyedül vagyok. Ilyenkor csak iszom a sörömet és gondolkozok a dolgaimon.
Amúgy otthon meg LoL-ozni szoktam, netes haverokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!