Mi haszna van egy ilyen embernek? Szánalmas.
S**r lehetett.
"Mi haszna van egy ilyen embernek?"
Szerinted milyen egy hasznos ember? Olyan aki:
Munkájával a társadalom számára hasznos tevékenységet végez?
Nekem ez nem tetszik :) nagyon nem szeretem, ha a hasznát nézik egy embernek.
A boldogságot keresd inkább és dobd el a megfelelni akarást.
Légy rendes, becsületes ember, hogy mások ne tudjanak beléd kötni, DE éld a saját életed, élj a saját céljaidnak, válaszd azt az utat amit te helyesnek gondolsz és akkor ha élet nem csesz ki veled még jobban, akkor megtalálod a boldogságot.
Elsősorban saját magadat kell hasznosnak találnod a belső értékeid alapján, mert mindenkinek van valami belső értéke.
Ha valóban ez volt a gyerekkorod, akkor keress fel egy szakembert aki rendbeteszi a lelkivilágod.
És tudd, a hasznosság NEM EGYENLŐ azzal, hogy ki mit gondol rólad, te vagy-e a nagyszájú menőgyerek a suliban, vagy van-e munkád.
Ezek külső elvárások, és SENKIT nem tesznek hasznossá vagy boldoggá, ha belül nincsenek rendben a dolgok.
Gyerekkoromban nem találtam a világban a helyem - nem hasonlítottam a többiekre, nem tudtam a korosztályommal barátkozni, nem tudtam mit kezdeni az emberekkel.
És persze próbáltam a szüleimnek, tanáraimnak mindenben megfelelni...
Én is 9.-ben kezdtem változni, lazábban fogtam fel, már nem akartam másoknak megfelelni.
Ez volt az a pont, amikor szó szerint BÁRMIT MEGTEHETTEM, és meg is tettem :)
Egy darabig színesítettem a múltam áruházi lopásokkal, és hazugsággal (mindig volt nálam 50-100 kp. és a nemlétező bűnöző haverjaimról meséltem), amit az ismeretlen múltamra alapozva eszméletlenül jól csináltam...
A tisztelet és a szavahihetőségem megmaradt. - Így 3 osztálytársammal jóban voltam, pár tanárral tiszteltük egymást, mindenki más utált - de végre boldog voltam, szabad, és tudtam, bármit megtehetek az életben, ha nem hagyom hogy mások akadályozzanak benne :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!