Szerintetek létezik, hogy egy embernek soha nem lesz párja?
Létezik ilyen szerintem. Van, aki nem is igényli, hogy legyen társa.
Aki szeretne, az biztos talál, de hogy meddig és milyet, az más kérdés.
A sógornőmnek soha nem volt kapcsolat, és szerintem már nem is lesz. Ő ezt teljesen megszokta már, talán nem s tudja már elképzelni milyen lehet valakivel együtt lenni.
Én biztos nem tudnék egyedül lenni, szeretek párkapcsolatban élni.
Jaj nem kell itt ennyire nyomni ezt a mártír szöveget, hogy úristen, milyen hihetetlen ez. Ha nem talál magának olyat, aki megfelel neki vagy ő nem fele meg senkinek, akkor ez van. Mit kell ezt így túllihegni?
Ha 100 évvel ezelőtt azt mondod valakinek, hogy egy kis ablakon ekresztül valós időben beszélgethetsz a világ túlfelén élővel, szembe röhög, emrt el nem tudta volna képzelni, hogy lehetséges. Na, ugyanez van a forever alone emberekkel. Vagy túl magasak az igényeik, vagy iszonyatosan szerencsétlenek párkapcsolati téren vagy borzasztó a személyiségük, ha párkapcsolatról van szó. Vaaagy szarnak bele és nem erőlködnek, hogy legyen egy működőképes kapcsolatuk. Történet vége.
Lassan már naponta rugóznak ezen a dolgon itt sokan: lehetséges, mert pl.: testi hibás, erőszakos, link, bajkeverő, stb. stílusa van és ezeket nem igazán szeretik az emberek. Tud boldog életet élni, ha leköti értelmes (!!!) munkával, tevékenységével magát, vannak barátai, stb. E mellett van olyan is, aki beletörődik, de depressziós életet él (nem megy közösségbe, nem igazán van hasznos időtöltése, stb.).
Miért nem lehet felfogni, hogy a házasság, párkapcsolat vagy bárhogy nevezzük is a dolgot, NEM (!) megoldás mindenre???? <mégis sokan azt hiszik, terjesztik>.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!