Miért ilyen kilátástalan az életem?
Figyelt kérdés
Szörnyübbnél szörnyűbb dolgok történnek velem.Mindig próbálok pozitív maradni,de úgy érzem már nem bírom sokáig.van még valaki ezzel így?2018. jan. 24. 17:34
1/11 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy a tied miért kilátástalan, de én is szoktam így érezni! Tudnod kell, hogy csak te érzed kilátástalannak, de mindenre van megoldás, még ha nehéz is elhinni. Ha szeretnél beszélgethetünk róla!
2/11 anonim válasza:
Szia! Én is így vagyok vele néha.
Te mire gondolsz?
3/11 A kérdező kommentje:
igazából nagyon hosszú, ès nem is akartam kiírni ide,mert nagyon komoly a téma és nem akartam azt sem,hogy ismerős véletlen ráismerjen.max priviben írnám le
2018. jan. 24. 17:45
4/11 anonim válasza:
Én kíváncsi vagyok a történetedre!
5/11 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Idegileg tönkrementem, lelkileg össze vagyok törve.
6/11 anonim válasza:
Nem az életed kilátástalan, hanem te magad.
7/11 A kérdező kommentje:
#5 ha szeretnéd elmondani én kíváncsi vagyok.mondjuk én csak privátban írnám le az enyémet
2018. jan. 24. 17:50
8/11 A kérdező kommentje:
#6 ha tudnád miért írtam, nem ezt mondanád
2018. jan. 24. 17:50
9/11 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, privátban én is szívesen meghallgatom:-)
10/11 anonim válasza:
Privátban szívesen meghalgatlag
Talan meg segiteni is tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!