Masnak is ilyen kilatastalan a helyzete?
Ismerkedj, próbálkozz, aztán majdcsak összejön valami.
Elsőre nem sikerült, nem nagy ügy.
Kilátástalan helyzet... jah persze...úgy beszélsz mintha 35 éves lennél aki már több éve egyedül van...
Neked most van egy kis tini szerelmi bánatod és ennyi...a hibádból is tanultál, komolyan most ezért rinyálsz...
Ebben a kérdésben amúgy mért is fontos hogy bisex vagy?
Én is biszex vagyok mégse írom ki minden kérdés elejére.
Azert fontos oda irni, mert mindent befolyasol, legalabbis szerintem. Es ebbena kerdesben megprobaltam a problemaimrol irni, amihey hozzatartozik, hogy keptelen vagyok elfogadni magamat.
#3 Tudod, eppen irtam, hogy nem tini sablon, es ha az lenne, tisztaban lennek vele, de latom vannak ennyire felesleges emberek mint te, akik egyatalan nem probalnak meg segiteni.
Most akkor mit vársz babusgassunk mert neked van egy természetes tini problémád?
Vered itt a melled hogy te mekkora bisex vagy!
Majd jönnek még az éltbe ennél sokkal komolyabb gondok is ha akkor is így rinyálsz el fogsz bukni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!