Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Masnak is ilyen kilatastalan...

Masnak is ilyen kilatastalan a helyzete?

Figyelt kérdés
15 eves biszex fiu vagyok(Gyerunk homofobok, sertegessetek!). Egyszeruen, nem tudok ismerkedni. Eleg kulonc vagyok, magamnak valo, elvont egy kis hipster. Legutobb fuztem egy lanyt, lerazott ugyhogy mergemben felkerestem a regi baratnomet, akivel azert szakitottam, mert buta voltam es ugy ereztem, hogy ez a kapcsolat nem fog mukodni.Mikor radobbentem mennyire buta vagyok, megkerestem, o mondta hogy mar elkestem, most megint megkerestem, de kiderult hogy van valakije. Egyszeruen soha nem tudok talalni magamnak part. Pedig eleg jokepu, magas vagyok. Ennyire nem kell senkinek egy kulonc csavo? Vagy ennyire ellenszenvesek a mai lanyok, hogy csak azok kellenek, akik beolvadnak a tarsadalomba, es meno 15evesek, semmi elettapasztalattal? Nem azt mondom, hogy megletem a kinok kinjat, de van mogottem valami, amibol tudok meriteni.Nem, ez nem csak a tini sablon. Tovabba az onelfogadasommal is gond van, csak a legjobb barataim tudjak ezt rolam, meg a sok agyhalott homofob aki eszreveszi, de mindig tagadom. Szoval, elsosorban kilatastalan helyzetu en fajtambol valo emberek valaszat varom. De barki leirhatja, hogy bennem vana hiba!
2015. aug. 10. 03:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem hiszem!

Most adja elő itt a hazug mézesmadzagot?

2015. aug. 11. 19:24
 12/12 anonim válasza:
Ha szeretnél beszélgetni írj :) 14/l
2015. aug. 11. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!