Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is érzi úgy, hogy kilátást...

Más is érzi úgy, hogy kilátástalan a helyzete?

Figyelt kérdés

Járok főiskolára levelezőre, van 2 szakmám, logisztikai ügyintéző meg személyügyi ügyintéző, jászságban lakok, és ha meghirdetnek egy irodai munkát több százan jelentkeznek rá, gyárba meg nem akarok elmenni szalagra nem azért tanultam.

21 éves vagyok, szüleimmel lakok, és nem tudom mihez kezdjek

2012. aug. 14. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig menj a gyárba nyugodtan, gyűjts egy kis pénzt és tapasztalatot, lehet hogy ott is tudsz majd előrelépni. Aztán ha összejött egy kis pénz, akkor költözz olyan helyre, ahol van munka. Én is ezt tettem.
2012. aug. 14. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Pesten annyi irodai munkát találok ahova csak középfokú végzettség kell de hát felköltözni nem tudok :( ha fiúnak születtem volna elmennék vmi szakmát tanulni, hegesztő akármi, de lányként mi a szart tanuljak ?
2012. aug. 14. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Pesten az irodai munkák több mint fele kamu (amihez nem kell szakmai végzettség)..

Egyébként pesten a lányok "bevállalósabbak" ilyen téren pl nem 1 autósiskolában láttam már jópár lányt pedig valljuk be nem női meló.

2012. aug. 14. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
* bocsi autószerelőiskolában :D
2012. aug. 14. 20:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam valamiylen technikusin, elektrotechnikus, de nem tudom mennyi esélyem van nőként.
2012. aug. 14. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!