Kilátástalan a helyzetem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,utolsó évembe kirúgtak az iskolából hozzá teszem jogtalanul de ez most nem számít,így maradt a 8 általános,voltam bent a munkaügyön,hogy szeretnék menni felnőttképzésre hát persze nem lett az egészből semmi mert nem értesítettek,békés megyében lakom.Szerencsére szüleimmel,itt munkalehetőség nem igen van,8 általánossal pláne.Mit tegyek? Menjek külföldre?esetleg pestre?vagy interneten nem lehet munkát vállalni?2012. márc. 19. 23:59
1/6 anonim válasza:
Fejezd be az utolsó évet egy másik iskolában!
2/6 anonim válasza:
Senkit nem rúgnak ki ok nélkül,mert tudják hogy akár bírósághoz is fordulhatnál a sérelem miatt( ha nem volt jogos akkor miért nem perelted be a sulit??) Na mindegy
De lehetőséged van egy csomó
1. elmész egy másik suliba
2. estin leteszed az érettségit
3.levelezőn leteszed az érettségit
4.Elmész egy OKJ tanfolyamra
5.Betanított segédmunkás állást keresel.
3/6 anonim válasza:
Nyolc általánossal soha nem fogsz munkát találni, ma már az érettségit sem nézik szinte semmibe.
Biztosan nem jogtalanul rúgtak ki (gondolom sokat hiányoztál), de mindenképpen fejezd be estin, mert nem fogsz soha semmire jutni egy érettségi nélkül.
Interneten van munka. Pl. grafikai vagy programozás, fordítás. Mindegyik szakképzettséget igényel!
4/6 anonim válasza:
8 általánossal is lehet munkát vállalni. Az én cégemnél szinte csak azok vannak. Olyan is van, akinek még az sincs meg. Persze ez mind betanított munka, nem más. Az egyik rokonomnak is csak ez a végzettsége van, most pedig 8 általánossal egy szaknak a vezetője egy multicégnél. Látszik, hogy nem mindenhol a papír a fontos, hanem a tudás, a szorgalom, és a tenniakarás. Az igaz, hogy Magyarországon az ilyet nagyítóval kell keresni...
5/6 anonim válasza:
Pestre ne gyere, itt még a takarítónak is OKJ-s papír kell... Ha teheted, irány külföld!!!!!
6/6 anonim válasza:
Tudok egy jó távmunkában végezhető tevékenységről. Diák vagyok én is ezzel foglalkozom, havi pár napos munkával összejön 100 ezer. Ha érdekel írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!