Kilátástalan az anyagi helyzetem! Erősen gondolkodom a "prostitúción"! Nagyon megvettek?
annál még az is jobb, ha eljársz takarítani - lehet pl pestre gazdagékhoz járni, elég jó pénz az is, és nem is kell reklámozni
a prostitúcióból nagyon nehéz kikerülni, ha egyszer belekerültél, és örökre bélyeget nyom rád - bármikor összefuthatsz egy régi klienssel, vagy pletykálni kezdenek rólad, a gyerekeidet csúfolják és kiközösítik - ezt te sem akarhatod
Ismét én. Itt a kérdésem linkje: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..
Azóta jól keresek, de másképpen, nem úgy hogy megalázom magam.
Egyszerűbb d*gni,mint dolgozni!
igazad van . .
pff..
Miert nem mesz ki kulfoldre dolgozni? Nem ertem.
Vagy kulfoldon lennel prosti?
Egy orok eletre szolo nemi betegseg miatt es a sok megalaztatas miatt, valamint a cigi, pia, drog miatt inkabb ne legyel az!
Ulj fel egy gepre, es repulj kulfoldre, a kezdethez vegyel fel hitelt. Hidd el soha nem fogsz visszamenni Magyarorszagra!!!
Utolsó!
Te sem vagy Magyarországon, ezek szerint...
És könnyű kinn?
Nem, nem konnyu kulfoldon, hanem inkabb ugy mondanam, hogy sokkal jobb.
Van munka, ennyi. Ha van munkad, akkor mar tudsz egyrol a kettorol jutni, de otthon munka sincs, otthon semmi nincs, csak a pusztulat.
1000-szer jobb, mint otthon.
Fogjal ossze valakivel, ha egyedul nem mersz nekivagni, barattal vagy baratnovel, es menjel ki kulfoldre. Nem kell hozza mas, penz, es talpraesettseg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!