Másnak is kilátástalan a helyzete?
értem én hogy nincs munkája,szakmája,stb... leírnátok?
sajnos nekem most nagyon az:(
a kérdés hol?
:/ most ma megyek be a munkaügyibe megkérdezni a tanfolyamot,de ha nem alakulnak jól a dolgok fogalmam sincsen mit tegyek.
És az érettségivel mit ér? Semmit..
Nekem is csak egy érettségim van, bent voltam a munkaügyibe, mert hiába küldtem szét nem tudom hány száz önéletrajzot még annyira se méltattak hogy azt mondják, bocsi nem téged keresünk...
A munkaügyibe meg csak időpontot kaptam és ennyi... Baromi jó, remélem felvesznek a tb ügyintéző képzésre, mert ha nem én nem tudom mit csinálok, végső esetben elmegyek kukásnak komolyan mondom... Borzalom, semmivel nem tudsz elhelyezkedni körülbelül, amid van kitörölheted vele a popókádat..Az emberek már nem tudnak milyen szakmát tanulni, mert túlképzés van mindenből és ha nincs ismerősöd egy munkahelyen akkor b*szhatod az egészet... A tb ügyintézőt is csak azért választottam mert azzal a jövőben lehetséges hogy eltudok valahol helyezkedni, a másik lehetőség az élelmiszer és vegyi áru eladó volt, avval meg ott vagyok hogy sehol, mert azzal se sűrün vesznek fel...
pl ha egy normális szakmát akar elvégezni ahhoz kell az érettségi.
Lehet hogy most úgy tűnik nem kell az érettségi de mi van ha pár év múlva kelleni fog akkor gyorsan nekiállsz elvégezni?
Szerintem jobb ha ott lapul a szekrényedbe kitudja mit hoz a sors..
én is munkaügyis tanfolyamra várok hogy felvegyenek, végre most indul olyan ami érdekel mert már tavaly is menni akartam de olyan nem volt ami érdekelt vagy értelmes lett volna
csak sok a jelentkező és nem mindenkit vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!