Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Másnak is kilátástalan a...

Másnak is kilátástalan a helyzete?

Figyelt kérdés

értem én hogy nincs munkája,szakmája,stb... leírnátok?

sajnos nekem most nagyon az:(

2012. okt. 1. 09:01
 1/10 anonim ***** válasza:
hát akkor talán tanulni kéne.
2012. okt. 1. 09:07
 2/10 A kérdező kommentje:

a kérdés hol?

:/ most ma megyek be a munkaügyibe megkérdezni a tanfolyamot,de ha nem alakulnak jól a dolgok fogalmam sincsen mit tegyek.

2012. okt. 1. 09:08
 3/10 anonim ***** válasza:
hát akkor érettségizz vagy valami.
2012. okt. 1. 09:11
 4/10 anonim ***** válasza:

És az érettségivel mit ér? Semmit..

Nekem is csak egy érettségim van, bent voltam a munkaügyibe, mert hiába küldtem szét nem tudom hány száz önéletrajzot még annyira se méltattak hogy azt mondják, bocsi nem téged keresünk...

A munkaügyibe meg csak időpontot kaptam és ennyi... Baromi jó, remélem felvesznek a tb ügyintéző képzésre, mert ha nem én nem tudom mit csinálok, végső esetben elmegyek kukásnak komolyan mondom... Borzalom, semmivel nem tudsz elhelyezkedni körülbelül, amid van kitörölheted vele a popókádat..Az emberek már nem tudnak milyen szakmát tanulni, mert túlképzés van mindenből és ha nincs ismerősöd egy munkahelyen akkor b*szhatod az egészet... A tb ügyintézőt is csak azért választottam mert azzal a jövőben lehetséges hogy eltudok valahol helyezkedni, a másik lehetőség az élelmiszer és vegyi áru eladó volt, avval meg ott vagyok hogy sehol, mert azzal se sűrün vesznek fel...

2012. okt. 1. 09:16
 5/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó teljesen egyetértek veled. És sok sikert kívánok.
2012. okt. 1. 09:19
 6/10 anonim ***** válasza:

pl ha egy normális szakmát akar elvégezni ahhoz kell az érettségi.

Lehet hogy most úgy tűnik nem kell az érettségi de mi van ha pár év múlva kelleni fog akkor gyorsan nekiállsz elvégezni?

Szerintem jobb ha ott lapul a szekrényedbe kitudja mit hoz a sors..

2012. okt. 1. 09:24
 7/10 anonim ***** válasza:

én is munkaügyis tanfolyamra várok hogy felvegyenek, végre most indul olyan ami érdekel mert már tavaly is menni akartam de olyan nem volt ami érdekelt vagy értelmes lett volna

csak sok a jelentkező és nem mindenkit vesznek fel.

2012. okt. 1. 09:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Nekem már lehetőségem nincs elvégezni,vagy nem tudom. A középiskolát otthagytam mert csak a depresszió volt ( 10 osztályom van meg) mentem TIT-hez is,de ott sajnos benyögték hogy 2 éves anyagot kell 8 hónap alatt,és olyan tárgy is volt amit nem tanultam. Meg persze az anyagiak. Sajnos nem tudom mi tévő legyek:/ ha pesti lennék,talán lenne valami esélyem,de így...
2012. okt. 1. 09:27
 9/10 A kérdező kommentje:
7. válaszadó,sok sikert kívánok!
2012. okt. 1. 09:27
 10/10 anonim ***** válasza:
mert hol laksz?nem tudom hány éves vagy de szerintem bőven tanulhatsz még.
2012. okt. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!