Depressziós vagyok, időnként hosszabb-rövidebb jobb időszakokkal és a héten végetért egy 2 éves kapcsolatom és nagyon félek, hogy újra visszaesek. Nem érdekel semmi, minden olyan kilátástalan. Mit tehetnék, hogy ne legyek újra beteg?
Gyorsan kezdd szedni a Remotívot, fuss, ússz barátokkal szigorúan, jelentkezz be pszichiáteredhez, olvasd: [link]
és a Sorskönyvet;a sors mint esély.
nemám visszaesel, a depresszió gyógyítható. Egyszerűen. Orvos!
ha szedsz gyógyszert, akkor szedjed továbbra is rendesen.
nekem az volt a tapasztalatom, hogy ilyen helyzetben a depresszió háttérbe szorult, és átvette a helyét a kétségbeesés, és az, hogy visszaszerezzem a férjemet.
orvos, barátok, család és ne legyél egyedül
ha pedig krízis van, akkor irány a kórház!!!
Talán pont az volt a hiba, hogy túlságosan a kapcsolatodra támaszkodtál, összenőttél vele. Javaslom én is az úszást,jó levegőn való sétálást, télen a korcsolyázást.még Pesten is tudsz ingyen,/ a 17.ker. Naplás tavon biztonságos, tűzoltók ellenőrzik :-)milyen vastag a jég / Olvass jó regényeket-rövid vidám történeteket- Ne agyalj a múlton,fiatal vagy, lassan és biztosan építsd magad, te önálló személy vagy, ne gyógyszerezz túlságosan-én is szedtem gyógyszereket sokat, hosszan,majd egyszer úgy tűnt összehoztunk férjemmel egy véletlen gyereket,és másnaptól egy gyógyszert sem szedtem be, ez már régen volt. Kiderült pár hét múlva mégsem lettem terhes,de addigra rájöttem, ha van cél,a jövőre nézünk semmi szükség gyógyszerekre.
Testileg frissülj fel, az lelkileg is helyre tesz. Ha hiszel Istenben javaslom már reggel olvasd el a 16-os zsoltárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!