Ebbol hogy jojjek ki? Az egész életem borzalmas 21/L
Szia! Sajnálom a veled történteket!
De... Gondolkozz el azon hogy miért élsz! nem véletlenül! bitang nagy baromsag lenne véget vetni midennek! Még fiatal vagy nincs minden veszve csak rajtad múlik. Ne azon töprengj hogy mi történt! Már megtörtént és ha az nem ölt meg akkor ne te saját magad legyél az aki ezt elvégzi! Miért emészted magad amiatt? Megtörtént, tudom könnyű mondani, de csak lásd te is egy kicsit úgy az egészet mint én aki nem élt át ilyet és máris pozitívabban kezdesz gondolkodni. NE a múltad határozza meg a jövődet!!!!!Én is elkondolkoztam már egy parszor hogy mi lennne ha öngyilkos lennék de minig arra jutok hogy ahoz még túl sok minden történhet velem hogy azt mind kútba dobjam. Csak rajtad múlik hogy mi lesz van még minimum 50 éved csak gondolj bele mennyi mindent meg tudsz tenni mennyi mindent jóra tzdsz fordítani nem egyik napról a másikra de ha törekszel rá és tényleg nagyon szeretnéd akkor minden lehetséges. Mutasd meg mindenkinek aki eddig rosszat tett veled aki eddig csalódást okozott hogy igenis talpra tudsz álni engem nap mint nap az hajt azért csinálom azt amit csinálok minden nap hogy egyszer ne csak egy legyek a sok közül és ezzel visszavághassak mindenkinek Ehez nem kell anyagi támogatás mindent saját magad fel tudsz fokozatosan építeni. Ne legyél olyan mint a szüleid ha szerinted se volt helyes ahogy tették a dolgokat.
(UI:Vera gore premika=A hit hegyeket mozgat meg)
Szia. Megpróbálok neked segíteni.
Szóval ott kezdődött az egész, hogy a szüleid abszolút nem foglalkoztak, nem törődtek, nem neveltek téged. Az utóbbi nagy indok lehet arra, hogy ilyen emberré változtál. Ebben nem te vagy a hibás. Ezért csak a szülőket lehet okolni, hogy nem lett belőled senki.
A történet haladtával leírtad azt is, hogy 5. Osztálytól kezdve nem érezted magad jól az osztályközösségben. Egyre inkább kiközösítettek. Ez is annak az oka, hogy a szüleid nem neveltek, nem foglalkoztak veled...nem adtak neked elég bátorságot, nem kaptál motivációt..napi 15-16 óra számítógép rengeteg. Gondolom, hogy emellett nem tanultál sokat. És ismét a szülő a hibás, hogy nem kapcsolta le az áramot és nem parancsolt rá arra, hogy vedd elő a könyvet és tanuljál. Az, hogy egész nap azt vártad, hogy mikor lehetsz otthon, egyértelmű, hiszen mindenki utált és tudtad, hogy a magánszférádban nem bánthat senki.
Most ugorjunk egy nagyot... szóval azt mondod, hogy sikerült egy okos barátnőd szerezned, aki megfelelő tanácsokkal látott el téged. Mindig is vártál egy ilyen kapcsolatra. Ennyi év magán után nem csodálkozom rajta. Aztán elment OKJ suliba. Azóta ismét magányban élsz....
Bármennyire is sajnos vagy nem sajnos, de mindezt a szüleidnek köszönheted. Itt nem te vagy a hibás...ők rontottak el már az elején. Bocsi, hogy ezt mondom, de az ilyen nem alkalmas szülőnek.
Azt kérdezed, hogy hogyan tudnál ebből a zárkózott életből kisodródni és egy kicsit megnyílni a világ felé.
Erre a válasz a következő: én azt tanácsolom neked, hogy elsősorban döntsd el fejben azt, hogy kezdeni fogsz valamit az életeddel és teszel is érte. Ha ez megvan keress magadnak egy szakmát, amelyet szívesen tanulnál. Ha ez megvan íratkozz be egy olyan iskolában, ahol ki tudod tanulni. Viszont tanulnod kell és tenni kell érte. Ott új barátokra tehetsz szert. A lényeg az, hogy ne legyél visszahúzódó és ne félj attól, hogy kiközösítenek. Merj megnyílvánulni, menj oda és beszélgess velük. Érezzék, hogy érdeklődést mutatsz feléjük. Azért tették ezt veled, mert félénk vagy és ezt észrevették rajtad. Járj edzőterembe ha van kedved. Rengeteg veled egykorú ember van ottan. És az is egy hely, ahol új embereket ismerhess meg. Járj el szórakozó helyekre. Ki kell bújni ebből a zárkózott szerepből. Menni fog én tudom. Tenni kell érte.
Öngyilkosságot felejtsd el légyszíves.
Van értelme élni. A remény hal meg utoljára! Sok sikert kívánok neked! 😉
Ha bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan privátba. Segítek szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!