Ma voltam vércukor terhelésen elég ramatyul voltam a löttytöl a két òra hányingerrel és borzalmas vas izzel a torkomban, számban plusz égett az egész belsöm, enyhe szédülés!?
Figyelt kérdés
Kèrdezte a hölgy aki vette a vèrt hogy hogy èrzem,èreztem magam,mondtam neki ès azt vàlaszolta hogy àltalàban aki ilyesmit èrez annak nem lesz jo az eredmènye!!? Akinek magas lett az èrzett ilyet? Màr teljesen ki vagyok ezektöl a vizsgàlatoktol,màr mindennel rèmiszgettek,ok nèlkül mindenhol az volt a papiromra irva hogy veszèlyeztetett terhes,egyszer a majenzimem magasabb lett picivel erre elküldtek egy hepatologushoz attol függetlenül hogy a hepa b negativ lett,vègül kiderült semmi baj,azota is folyton plusz vizsgàlatokra kell jàrnom,most meg ez?? Szoval szerintetek kell aggodnom,holnap lesz eredmèny!2014. máj. 6. 12:21
1/8 anonim válasza:
Én szuper jól voltam, mégis rossz lett az eredmény (9,4), úgyhogy ez nem jelent semmit, hogy hogy érezted magad.
2/8 anonim válasza:
Nem kell, mert borzalmas ez a cukorterhelés, ha rágondolok már most rosszul vagyok. Nem is értem miért kínozzák a kismamákat ezzel a hülyeséggel.
3/8 anonim válasza:
Én is így voltam az éhségtől. Ahogy ettem elmúlt.
4/8 Ananke válasza:
Én 10 perc után ki hánytam.Két nap múlva kellet mennem megint,de akkor zsemle tej volt amit magamba kellet nyomnom.Na a lényeg,hogy nekem a cukros löty ki jött,de az eredményem jó lett!Szóval nyugi,és jó baba várást!
5/8 anonim válasza:
szia! nem mérvadó, mit éreztél. én megittam, semmi bajom nem volt, nem voltam rosszul, mégis terhességi diabeteszem lett (8,11) és ezért ch diétán vagyok jelenleg a 24.héttől, most vagyunk 34 hetesek. Barátnőm ugyanolyan rosszul volt mint te, és szintén terhességi diabetesze lett. szóval ha az ő rosszullétét vettem volna alapul, én pedig nem voltam rosszul azt gondoltam volna, én nem leszek az. na erre mégis ugyanúgy az lettem.
6/8 anonim válasza:
Én imádtam azt a löttyöt,majdnem vissza küldtek repetázni :D
7/8 anonim válasza:
sokan ki is hanyjak, megsincs semmi baj, egyaltalan nem lehet ez alapjan megitelni
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat! Hamarosan kiderül,remènykedem hogy minden rendeben lesz!
2014. máj. 7. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!