Orgazmus után enyhe görcs és egy csepp halványbarna folyás? Normálisnak tekinthető?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 08:18
1/5 anonim válasza:
Nem normális! Pihenj sokat és szedj magnéziumot! Ha nem múlik, vagy nagyon görcsölsz, menj be a kórházba. Én mondjuk parás kismama voltam és amikor barnáztam a terhesség elején, bementem az ügyeletre és ott mondták, hogy utrogestánt szedjek mert levált egy kis darab nyálkahártya. Gyanítom hogy az orgazmus után nalad is eztörtént. Szex és orgazmus most mar kizarva a végéig!
2/5 anonim válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz. Valahol vérzik a méhed, lehet, hogy csak enyhén és magától elmúlik majd, de az is lehet, hogy orvosi segítség kell.
3/5 A kérdező kommentje:
egy cseppvolt és utána már semmi.beszedtem este egy utrot..de tudjátok én úgy vagyok vele ha elakar menni akkor had menjen.ment már el szóval nem fogom magam stresszelni emiatt!
2014. márc. 25. 08:56
4/5 anonim válasza:
Akkor miért tetted fel a kérdést, ha nem érdekel? Akkor nem mindegy, hogy mitől van barna folyásod?
5/5 A kérdező kommentje:
de érdekel , hogy mi van nem szeretném ha ő is elmenne.De ha elakar akkor úgyis elmegy nem??az első sem maradt meg utrogestannal sem.
2014. márc. 25. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!