R. Gréta88 kérdése:
Pár csepp rózsaszínes barnás folyás mitől lehet?
Figyelt kérdés
A menstruációmnak 16-án kéne megjönnie, de tegnap reggel a wc papíron volt egy kis rózsaszínes pecsételés de el is múlt. Lehet beágyazódás? Volt már valakinek ilyen?2013. ápr. 7. 16:01
1/6 anonim válasza:
lehet több dolog is.Lehet a beágyazódástól is meg bármilyen más dologtól is.Nekem terhesség előtt volt ilyen párszor.Hormonális okai is lehetnek.2 hét múlva csinálj egy tesztet.Üdv!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Hát remélem babóca bár nem nagyon akarom beleélni magam mert már sokat csalódtam. Azért érdekelt a dolog mert sose volt még velem ilyen.
2013. ápr. 7. 16:14
3/6 anonim válasza:
Nem biztatni akarlak, mert ez bármi más is lehet, de igen, nekem volt, igaz 5-6 nappal előtte, és párszor erős szúrkálások is voltak az oldalamban hirtelen mozdulatokkor, például mikor fel akartam ülni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem nem is élem bele magam. De pl nekem tegnap egész nap szurkált a hasam már hirtelen azt hittem hogy hamarabb meg is jön, de mára már semmi.Szóval tényleg nem tudom mi lehet velem.
2013. ápr. 7. 16:22
5/6 anonim válasza:
Akkor még gyanúsabb, már nem vagyunk egyformák! :-) Mindenesetre én drukkolok neked! :-)
6/6 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm szépen a válaszokat meg a drukkot. :)
2013. ápr. 7. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!