Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Leszedál a xanax, nem tudok...

Leszedál a xanax, nem tudok gondolkodni, nem emlékszem dolgokra, nem tudom mit válasszak, a mentális képességeimet, vagy a nyugalmat?

Figyelt kérdés

Szorongok keményen.

Nem tudok sehogy se élni normálisan.

Szeretem az érzést, amit a xanax ad, de nem tudok mélyebben kommunikálni, gondolkodni mert ez a ,,szállós" érzés van.

Zenékre jól el chillezek, de ha valami komolyabb dologról kell beszelni, akkor bajban vagyok, neki megyek dolgoknak stb, a mozgáskoordinációmmal bajok vannak, most pl, hogy fel pohár 1,5%-os sört megittam egy 0,5-re. Elestem a lépcsőn, meg az előbb nekimentem az asztalnak.

De legalább nem szorongok. Bele tudok nézni az emberek szemebe, tudok működni szociálisan valamennyire.

Nem tudom mit tegyek. Inkább igyak helyette?

A terápia tervbe van, csak még pénz kell hozzá.

21l

2018. ápr. 20. 22:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

2 éve én is szedtem Xanaxot. Eléggé elkábított mentem neki mindennek. Az emlékezetem csökkent, nem tudtam koncentrálni ,tanulni sem. Szédültem. Ja es nagyon hamar rálehet szokni és nehéz letenni az elvonási tünetek miatt. Próbáld letenni óvatosan.

21/ l

2018. ápr. 20. 23:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is szedtem. Borzalmas volt.. olyan voltam mint egy zombi, agyhalott. En abbahagytam, próbálok kevésbé stresszelni a dolgokon. Igyál inkább nyugtató teákat (citromfű stb.), sétálgass a szabadban, sportolj valamit. Hidd el, sokkal többet ér, mint a gyógyszer.
2018. ápr. 21. 00:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Először is ilyen fajta gyógyszerre ne igyál, másodszor, beszélj azzal aki felírta, talán állítani kell az adagon, vagy áttérni egy másik gyógyszerre.
2018. ápr. 21. 03:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Xanxot egy örök életre felejtsd el.

Inni se kezdj el, mert nekem begyulladt tőle a gyomrom és a vastagbelem kemény 1 év alatt.

Pszichológus kell mindenképp

2022. okt. 17. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!