Leszedál a xanax, nem tudok gondolkodni, nem emlékszem dolgokra, nem tudom mit válasszak, a mentális képességeimet, vagy a nyugalmat?
Szorongok keményen.
Nem tudok sehogy se élni normálisan.
Szeretem az érzést, amit a xanax ad, de nem tudok mélyebben kommunikálni, gondolkodni mert ez a ,,szállós" érzés van.
Zenékre jól el chillezek, de ha valami komolyabb dologról kell beszelni, akkor bajban vagyok, neki megyek dolgoknak stb, a mozgáskoordinációmmal bajok vannak, most pl, hogy fel pohár 1,5%-os sört megittam egy 0,5-re. Elestem a lépcsőn, meg az előbb nekimentem az asztalnak.
De legalább nem szorongok. Bele tudok nézni az emberek szemebe, tudok működni szociálisan valamennyire.
Nem tudom mit tegyek. Inkább igyak helyette?
A terápia tervbe van, csak még pénz kell hozzá.
21l
Szia!
2 éve én is szedtem Xanaxot. Eléggé elkábított mentem neki mindennek. Az emlékezetem csökkent, nem tudtam koncentrálni ,tanulni sem. Szédültem. Ja es nagyon hamar rálehet szokni és nehéz letenni az elvonási tünetek miatt. Próbáld letenni óvatosan.
21/ l
Xanxot egy örök életre felejtsd el.
Inni se kezdj el, mert nekem begyulladt tőle a gyomrom és a vastagbelem kemény 1 év alatt.
Pszichológus kell mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!