Leszedál a xanax, nem tudok gondolkodni, nem emlékszem dolgokra, nem tudom mit válasszak, a mentális képességeimet, vagy a nyugalmat?
Szorongok keményen.
Nem tudok sehogy se élni normálisan.
Szeretem az érzést, amit a xanax ad, de nem tudok mélyebben kommunikálni, gondolkodni mert ez a ,,szállós" érzés van.
Zenékre jól el chillezek, de ha valami komolyabb dologról kell beszelni, akkor bajban vagyok, neki megyek dolgoknak stb, a mozgáskoordinációmmal bajok vannak, most pl, hogy fel pohár 1,5%-os sört megittam egy 0,5-re. Elestem a lépcsőn, meg az előbb nekimentem az asztalnak.
De legalább nem szorongok. Bele tudok nézni az emberek szemebe, tudok működni szociálisan valamennyire.
Nem tudom mit tegyek. Inkább igyak helyette?
A terápia tervbe van, csak még pénz kell hozzá.
21l
Próbáld a füvet. :D
Ugyanúgy nem szorongsz, és nem megy rá az agyad.
Tilos rá inni! Nincs másfél %-os, nincs fél pohár, tilos! Az azt jelenti: semmit!
Eszedbe ne jusson inni! A problémákat kell megoldani. Kapard össze a pszichológusra a pénzt, mert elengedhetetlen! Inkább máson spórolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!