Szerintetek létezik olyan, hogy elveszítem bizonyos mentális képességeimet? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Újabban észrevettem, hogy a szétszórtságom mellé társult egy nagyon kellemetlen dolog: kezdem elveszíteni a helyesírási és -beszéd képességeimet. Ez elég ciki, tekintve, hogy korrektori munkával is foglalkozom. Nem tűnt el teljesen, de lassan elhatalmasodik rajtam ez a képtelenség. Nagyon ijesztő. Lehet elbutulás első jele? Vagy idegkimerültség? Közben pánikbeteg is vagyok, depresszióval fűszerezve. (Megyek dokihoz, csak nem tudom, mennyire aggódjak vagy ne...)2009. szept. 14. 15:17
1/4 anonim válasza:
nekem a kimerültségtől szoktak lenni ilyesmi tüneteim. Irnokként dolgozom, álmomból felkeltve bármit begépelek vakon, de néha össze vissza megy minden, nem úgy megy mint rége. Aztán rájöttem, hogy ez a dekoncentráltság miatt van, a problémákra figyelünk, a rossza érzésekre amik előtörnek belőlünk, családi stb. problémák.
Szentelni kell időt pihenésre, mikor nem házimunkát vagy egyebet végzünk, hanem tényleg pihenünk, kikapcsolódunk, a mai rohanó világban.
2/4 anonim válasza:
Kezdj el jógázni légzőgyakorlatozni, úszni, vagy gyalogolni futni.A lazításból válassz ki valamit.
Mgadban keresd meg az okot miért jutottál idáig?
Személyiségfejlesztés, önbecsülés nagyon fontos, ha egyedül nem megy fordulj szakemberhez.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem, "csak" lelki okai vannak, nem kezdek el leépülni, mert az nagyon sz@r lenne...
2009. szept. 14. 17:16
4/4 anonim válasza:
Mentális betegség tünete is lehet, fiziológiásé is. De kimerültségé is. Ez önmagában kevés, ha nagyon feltűnő irány vele egyből orvoshoz. Érdemes lenne, csinálnod most valamiféle tesztet magadnak, amit megismételsz mondjuk a jövő hónapban ugyanekkor, ha látványos a romlás akkor az már egy jel. Hogy mié azt a többi tüneted tudta nélkül nem tudom megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!