Létezik olyan hogy valaki fél és undorodik a szexualitástól?
Ez egyértelműen kapcsolatba hozható az emlékeiddel, a pszichológusra tartozik, és egyáltalán nem égő. Egyrészt lehet, hogy annak a "sok mindennek" is köze van hozzá, amiért kezelnek, és nem találják a megoldást. Ez lehetne a kulcs a probléma gyökeréhez.
Ráadásul párkapcsolat nem működik mindkét fél részére kielégítő, JÓ szexről, ami ráadásul rendszeresen van (heti többször). Ha nem kapsz segítséget a negatív élmény feldolgozásához, nem lesz tartós, működőképes párkapcsolatod sem. Tehát meghatározza az egész életedet.
Nem tudom mi az oka, néha rám is rám tört.
Ennek ellenére hozzászoktam a nemi élethez és gyerekem is lett. Az más kérdés, hogy a nemi életünk sohasem volt rendbena a férjemmel igazán.
Most hogy nincs férjem így mindegy. Sokan csodálkoznak, hogy fiatal vagyok és nem ismerkedek, de egyszerűen az a sok pókhasú ronda öreg férfi kész undor fog el tőlük.
Nem szánalmas, mert nem a te hibád.
A te hibád az lesz, ha nem kérsz segítséget, miközben szükséged lenne rá. Na az szánalmas lesz... Gyűjtsd össze a bátorságodat! :)
Fuh,már úgy az egésztől,mesztelenség,hozzám érnek én hozzáérek meg mindentől.Szóval nem igazán tudok konkrét okot.
(A "sok minden" ami igazából nem valami sok az depresszió pánik és az ezekkel járó dolgok pl. önértékelési problémák.Már iskolába sem tudok járni szóval kész katasztrófa.Egyszerűen szánalmas.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!