Mit tegyek, hogy kitörjek a magányból anélkül, hogy feladnám magamat?
Mindenhol az a tipikus ""lúzer"" gyerek voltam, aki bárhova ment, egyből utáltak. Nem vagyok bulizós (ha akarnék, se mehetnék), dúsgazdag, Gucciban járkálós ember, sőt még vékony-divatgyönyörűség sem, pedig túlnyomó részt ezeket tartja emberi értéknek a korosztályom. Ilyenné nem szeretnék válni, mert nem akarom másnak mutatni magam, de új ismerősöket se találok. Nyaranta egy darab emberrel se találkozom, otthon tespedek, nem beszélek senkivel, azaz nem beszél velem senki és abszolút egyedül vagyok, ami cseppet sem kellemes.
De már nem tudom, iskolán kívül hol ismerhetnék meg embereket (ott már eleve le vagyok írva). Ha egyedül megyek programokra se fog senki egy idegennel beszélgetni, pláne hogy a programok 99%-ára társsal, barátokkal mennek az emberek és eleve defektesnek találják azt, aki egyedül lébecol.
És ez a kérdés nem önsajnálati célból lett kiírva, tényleg érdekel, ebben a helyzetben mit tudok csinálni.
17/L
Egyetemi életről nincs tapasztalatom mert nem mentem tovább tanulni.
Sajnálatos ezt írni de ha a mostani körödből akarsz barátokat lekell menni az ő "szintjükre" tehát olyanná kell válni mint ők.Nyugi nem maradsz ilyen továbbra is de megkönnyíti ezt az 1-2 évet amit középsuliban kell töltened.Én ha visszamehetnék az időben ezt tenném.
Ugyanez volt a bajom mint neked csak én se akartam olyan lenni mint "ők" így utólag már bánom...ezek az idők amikor a legtöbb szabadidőd lesz használd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!