Többek között ezért is olyan nehéz kitörni a magányból egy férfinak 25 felett?
Mindössze néhány másodperc kell egy átlagos nőnek ahhoz, hogy felmérje a szociális státuszodat és a mentális egészségedet. Nyilván kicsit túloz a szerző, de van igazság abban, amit mond.
Elgondolkodtató a hatodik komment az írás alatt:
"Milyen igaz
A szemek valóban túl sokat elárulnak. Az autista/szorongó/depressziós szemek annyira egyértelműek, mint hogy az éj sötét. Csak nevetni tudok azokon, akik azt mondják "igen, magányos vagyok, de jól leplezem"... Nem, nem leplezed jól! Mindenki tudja. Egyedül azok nem, akiket annyira sem érdekelsz, hogy egy pillanatig is olvassák a testbeszéded."
Azt pedig mindenki tudja, hogy a nőket a magány taszítja. Ha egy másik nőnek sem kellett valaki, az egyenesen undorító a túlnyomó többségük számára. Akinek kétségei vannak effelől, ajánlom, hogy nézze végig: [link]
Egyetértek az írásokkal, a kisugárzás nagyon is sokat számít, több mint valószínű hogy én is ezért nem találok magamnak senkit. Pedig nincs bajom a külsőmmel.
Viszont a video az mindennek a legalja. Kb. a legostobább élőlényeket kérdezi végig a srác, én ilyen nőktől semmit nem akarnék, még nyilvánosan mutatkozni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!