Hogy törhetnék ki a magányból?
16/F
Senkim, de senkim nincsen.
Ha tanulmányokat folytatsz még, akkor kézenfekvő, hogy az oktatási intézményben próbálkozik első körben az ember fia.
Próbálj meg szakkörökre járni, - mint például természetjáró szakkör, - ahol minimális költségekkel tehetsz szert új, azonos érdeklődési körű emberek ismeretségére.
Kínosabb a dolog, ha már nem tanulsz! Ekkor marad a munkahely vagy az internet.
A munkahelyen eléggé korlátozottak a lehetőségek, - ugyanis az ember a családtagjait ill. kollégáit nem választhatja meg úgy, mint a barátait. Van egy "emberanyag", aztán ha mákod van, találsz olyan embert közöttük, akinek hasonló az érdeklődési köre, mint neked.
-Horgászat, sakk, számítógép(es játék), túrázás...
Ahhoz, hogy nyitni tudj bármilyen irányba is, jó lenne, ha lenne egy vagy két hobbyd, - nem lehet semmit kezdeni egy olyan emberrel, aki csak lapít, mint kula a fűben, - bármit is szólnak hozzá (mert semmihez nem tud ill. nem akar hozzászólni, nincs semmiről véleménye).
Még tanulok. Régebben még jártam mindenhova, és elég sok emberrel találkoztam , de valahogy mégse sikerült barátokat találnom.
Ma már az egyetlen dolog amit szeretek az az hogy eljarok edzoterembe. De ott se semmi.
Mindigis ilyen maganyos tipus voltam, csak most valahogy már nem bírom elviselni.
Ha nem teszed meg az első lépéseket, akkor nincs remény. Nincs a külsődre írva, hogy Te ilyen problémával küzdesz, - ha az emberek azt látják, hogy "kivülről renben vagy", akkor nem fognak oda menni hozzád. Lépéskényszerben vagy!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!