Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Normális amiatt öngyilkosságon...

Normális amiatt öngyilkosságon gondolkodni, ha nem sikerül az egyetem?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy érzem, ez az egyetlen esélyem arra, hogy normális körülményeket teremtsek magamnak, de januárban lesznek a vizsgáim, néhány tárggyal gondban vagyok, ha nincs meg a minimum kredit, eltanácsolnak februártól.

Fogalmam sincs, mihez kezdjek, már tiszta depressziós vagyok, napközben is a sírás kerülget.

-lány-

2018. jan. 6. 19:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Semmi nem normális ok az öngyilkosságra. Persze úgyis lepontoz majd a sok világfájdalmas 14 éves, akik szerint nem érzem át, milyen értelmetlen az életük, mert a szüleik nem engedik el őket bulizni szombaton mert 3ast kaptak nyelvtanból.
2018. jan. 6. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha eszedbe jut az szerintem normális, ha rendszeresen visszatér, vagy a gyakorlati megvalósításán gondolkodsz, az nem az.

Azért születtél meg, és éltél nem tudom hány évet, hogy feladd az első komolyabb kudarcnál?

2018. jan. 6. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ember össztenné a két kezét, ha ez lenne a legnagyobb rossz az életében, mint, hogy nem sikerül az egyetem. Beteges gondolat ilyen miatt önpuszításra gondolni.
2018. jan. 6. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Én amiatt akarok öngyilkos lenni, mert nekem az élet nem megy. Pontosabban a munka. A munka meg egyenlő az élettel. Egyetemen nem múlik élet, ne aggódj! Pláne úgy, hogy lány vagy.
2018. jan. 7. 13:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért nem megy a munka? Nekem pl menne de lusta dög vagyok hogy bármit is dolgozzak másoknak. Mégis jól élek mint vállalkozó. Néhány naponta 1-2 óra munkával. Ha betegség miatt nem megy a munka akkor gondolom nem a munkát említetted volna hanem az egészségedet. Nincs olyan, hogy valami ok az öngyilkosságra, csak sok emberben nincs semmi életrevalóság és inkább feladja mondvacsinált idióta indokokkal. De ha még öngyilkos lenne azt mondom jól van, legalább tökös volt hogy gyáva legyen. Viszont 99% csak igérget meg sajnáltatja magát, hogy figyelmet kapjon
2018. jan. 7. 13:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Biztos, neked óriási problémaként nehezedik a válladra. Nem látod a kiutat, és úgy tűnik van alapja az aggodalmadnak. Ebben az iskola tudna neked segíteni ha megkeresnéd az illetékest, szerintem találnának valami megoldást.

A legértékesebb segítség számodra egy olyan jövő kilátása amely nem egyetemi tanulmányok függvénye, hanem Isten helyeslésének elnyerése. Miért olyan fontos ez? Mert véget ér ez a világ mely Sátán uralma alatt nyög és sóhajtozik. Milyen lesz az új? 37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nincs többé gonosz. Nézed a helyét és nincs sehol. A szelídek pedig öröklik a földet és gyönyörködnek majd a béke bőségében." Ez nem többet az egyetemnél?

2018. jan. 9. 14:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem normális, ha rágörcsölsz rosszabb lesz.

Próbáld meg valakinek kiadni a feszkót.

2018. jan. 10. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!