Normális amiatt öngyilkosságon gondolkodni, ha nem sikerül az egyetem?
Sajnos úgy érzem, ez az egyetlen esélyem arra, hogy normális körülményeket teremtsek magamnak, de januárban lesznek a vizsgáim, néhány tárggyal gondban vagyok, ha nincs meg a minimum kredit, eltanácsolnak februártól.
Fogalmam sincs, mihez kezdjek, már tiszta depressziós vagyok, napközben is a sírás kerülget.
-lány-
Ha eszedbe jut az szerintem normális, ha rendszeresen visszatér, vagy a gyakorlati megvalósításán gondolkodsz, az nem az.
Azért születtél meg, és éltél nem tudom hány évet, hogy feladd az első komolyabb kudarcnál?
Biztos, neked óriási problémaként nehezedik a válladra. Nem látod a kiutat, és úgy tűnik van alapja az aggodalmadnak. Ebben az iskola tudna neked segíteni ha megkeresnéd az illetékest, szerintem találnának valami megoldást.
A legértékesebb segítség számodra egy olyan jövő kilátása amely nem egyetemi tanulmányok függvénye, hanem Isten helyeslésének elnyerése. Miért olyan fontos ez? Mert véget ér ez a világ mely Sátán uralma alatt nyög és sóhajtozik. Milyen lesz az új? 37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nincs többé gonosz. Nézed a helyét és nincs sehol. A szelídek pedig öröklik a földet és gyönyörködnek majd a béke bőségében." Ez nem többet az egyetemnél?
Egyáltalán nem normális, ha rágörcsölsz rosszabb lesz.
Próbáld meg valakinek kiadni a feszkót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!