Egyetemen mennyire lehet ismerkedni (minden szempontból)?
Jövőre egyetemre megyek. Nagyon rosszúl áll a "szénám" a szociális kapcsolatok terén. Úgy barátok mint barátnő szempontból. Az utóbbit nem kell magyaráznom, az még nem is olyan vészes. De az barátkozás.... nem tudom ... nekem nagyon nem volt szerencsém. Általánosban coltak olyan barátaim akikkel napközben a suliban el lehetett dumálni. Középiskolában már romlott a helyzet. Ott már csak egy ilyen ember volt, de iskolán kívűl vele sem találkozok csak max 2 hónapba 1x hogy valami bulira elmenjünk. Akkor is szinte majdhogynem könyörögnöm kell kis túlzással hogy elmenjünk. Neki én csak sokadik vagyok. De nem számít. 1 éve van már vége kb a középsulinak, azóta a magány annyira gyötör hogy, legfőképpen ezért döntöttem úgy hogy jövőre elkezdem az egyetemet. Az Egyetlen kiútnak gondolom ezt a lépést. Nem tudom mennyire lehet ott barátságokat kötni... de én már a több "havernak" is örülnék. Végtelen depressziós vagyok sokszor hetekig egyhuzamban. Szerintetek ott majd találok olyan embereket akikkel megtalálom a közös hangot? Középsuliban egyébként egy nagyon introveltált, szociálisfóbiában szenvedő voltam. Jót tett ez a magányos időszak, mert szerintem 90% körűl kigyógyúltam belőle. Talán most nem tolnék el magamtól annyira a szociális életet.
Szerintetek milyen lesz? Illetve nagyon örülnék ha olyanok is válaszolnának akiknek van tapasztalatjuk egyetemen ilyen téren. Mellesleg volt már, de nem ártana egy barátnő sem
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!