Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Tényleg ilyenek vagytok lányok?

Tényleg ilyenek vagytok lányok?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, hogy amikor egy magányos, önbizalomhiányos, visszahúzódó lányhoz próbálok közeledni, akkor ők nem értékelik vagy nem tudják nem saját hibájukból értékelni, ha foglalkozik velük valaki.

Hiába látja meg bennük valaki a különlegességet, amit más nem.

Persze ez általánosítás, de én ezt tapasztalom.

Hiába vágynak arra, hogy akár egyszerű barátként foglalkozzon velük valaki,

nem értékelik ezt. Vagy nem tudják kimutatni.

2018. jan. 3. 17:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kérem az online bunyót privátban intézni, nem a kérdésem alatt.

köszi!

2018. jan. 3. 18:38
 12/16 anonim ***** válasza:
38%
Ha ezt így leírja, hogy magányos, akkor igen. Nem feltétlen nem értékelik, csak mondjuk nem meri kimutatni mert még nem biztos az érzéseiben. Illetve, ha te ezt megérzed és úgy gondolod szarik a fejedre és visszaveszel, akkor őt is megzavarod. Bíztasd őket beszélj a szándékaidról! Elmondod nekik, vagy csak úgy megy az üzenetküldés és lesz ami lesz? Mert ha utóbbi, akkor talán azt hiszik, hogy csak úgy "elszórakozol". Lehet, hogy csak tapasztalatgyűjtés céljából kommunikálnak veled. Mindig van hova fejlődni.
2018. jan. 3. 19:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Megint ez a “lányok” általánosítás:D Erre azt tudom mondani, hogy én lányként önbizalomhiányos fiúknál is tapasztaltam ilyent, tehát ez nem lány jellegzetesség. Konkrétan eleinte nyomultak rám, utána éreztették, hogy nem értékelik annyira a társaságot, mindig rossz kedvünek vallották magukat, ha velük van valaki, ha nincs.

Ez a “se veled, se nélküled” állapot, nem újdonság.

2018. jan. 3. 19:52
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen, általánosítás, írtam is a kérdésben.

De fiúkkal nem ismerkedem ilyen módon, és nem is tervezem. :)

2018. jan. 3. 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert bár ők ilyenek, nem adnak lejjebb egy adott szintnél. Nekik nem jó az átlagos srác aki törődik velük, stb. neeem nekik ugyanúgy a pénzes, kigyúrt, lábnapot kihagyó, H&M cicanaciban futkosó fiúcskák kellenek. Pedig egy átlagos sráccal jobban járnának ha lejjebb adnák egy kicsit az igényeiket. Ez így van az ellenkező nemnél is (fiúkkal), nekik is a plázaribik kellenek.

***Csak megjegyezném, ez általánosítás volt, nagyoooon az volt. Szóval aki úgy érzi hogy rá nem passzol ez a leírás, annak pacsi, ne sértődjön meg. Aki meg úgygondolja hogy ő ilyen, hát bocsika. Nem akartam a kis lelki világába beletaposni :)***

2018. jan. 4. 05:13
 16/16 anonim válasza:
Ez nagy valószínűséggel azért van, mert félnek, hogy Te is csak kihasználni, eldobni akarod őket, ezért így védekeznek
2018. jan. 6. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!