Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Fiatal lányok! Vagy akár fiúk...

Fiatal lányok! Vagy akár fiúk is! Ti is szoktátok úgy érezni hogy nem vagytok elég jók?

Figyelt kérdés
mármint úgy értem,hogy senkinek nem feleltek meg soha, mindenki átver, magadra hagynak a barátok, soha senkinek nem lesztek elég jók bármit is tesztek... Másnak is ismerős az érzés?? :( 17/L
2014. jún. 28. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne ismerős.

Én 22 éves férfi vagyok és folyamat ezt érzem és szerintem egész életemben ez lesz.

Ez van, az emberek mindenért beléd kötnek.

2014. jún. 28. 22:50
 2/7 A kérdező kommentje:
igazabol nem tudom hogy ez most jo vagy rossz. Gondoltam ra,hogy hatha ez a tini korszak teszi ezt, de ha neked meg 22 evesen is ilyen erzeseid vannak az biztos hogy mar nem a serdulo kor miatt van.. :S
2014. jún. 28. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Én szoktam, de rólad nem hiszem el. A női nem lételeme a gőg és az egoizmus.

24F

2014. jún. 28. 23:23
 4/7 A kérdező kommentje:
ez teny es valo, de vannak kivetelek sajnos.. :/
2014. jún. 29. 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Már túl vagyok rajta :D Régen úgy éreztem , hogy még nem vagyok elég jó , most néha úgy tapasztalom már sok mindenben nem vagyok elég rugalmasan ,,,,,,jó :)

40F

2014. jún. 29. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező: Miben érzed magad kevesebbnek mint a többi lány?

19F vagyok, én tudom, hogy a külsőm miatt úgyse lesz addig barátnőm amíg nem kezdek futni\fogyni...

2014. jún. 30. 22:50
 7/7 anonim válasza:

Szerintem a legtöbben kevesebbnek érzik magukat a kívánt szintnél ebben vagy abban. Én 18/L vagyok és már jó ideje szórakozok ezzel a problémával. Nem nevezném küzdésnek inkább érdekes folyamat. Ha megpróbálod máshogy felfogni az segíthet. Én például analizálgatom az adott helyzeteket mikor túllépek a gödrön. És mindig tanulok belőle valamit. Talán egyszer megtanulom kivédeni a hullámvölgyeket.

Úgy gondolom vannak emberek akik alkalmatlanok saját maguk elfogadására. És ez független a nemtől hogy a gőgös egoista lányok kijelentésre reagáljak :D Tehát megeshet hogy kinövöd majd de akár igen akár nem érdemes megpróbálni megbarátkozni a helyzettel. Az esetleg segíthet ha kitalálod melyik része az a vélt vagy valós hibáidnak amit ki tudsz javítani. Azt pedig amin nem tudsz változtatni el kell fogadni :)

2014. júl. 4. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!