Fiatal lányok! Vagy akár fiúk is! Ti is szoktátok úgy érezni hogy nem vagytok elég jók?
Hogyne lenne ismerős.
Én 22 éves férfi vagyok és folyamat ezt érzem és szerintem egész életemben ez lesz.
Ez van, az emberek mindenért beléd kötnek.
Én szoktam, de rólad nem hiszem el. A női nem lételeme a gőg és az egoizmus.
24F
Már túl vagyok rajta :D Régen úgy éreztem , hogy még nem vagyok elég jó , most néha úgy tapasztalom már sok mindenben nem vagyok elég rugalmasan ,,,,,,jó :)
40F
Kérdező: Miben érzed magad kevesebbnek mint a többi lány?
19F vagyok, én tudom, hogy a külsőm miatt úgyse lesz addig barátnőm amíg nem kezdek futni\fogyni...
Szerintem a legtöbben kevesebbnek érzik magukat a kívánt szintnél ebben vagy abban. Én 18/L vagyok és már jó ideje szórakozok ezzel a problémával. Nem nevezném küzdésnek inkább érdekes folyamat. Ha megpróbálod máshogy felfogni az segíthet. Én például analizálgatom az adott helyzeteket mikor túllépek a gödrön. És mindig tanulok belőle valamit. Talán egyszer megtanulom kivédeni a hullámvölgyeket.
Úgy gondolom vannak emberek akik alkalmatlanok saját maguk elfogadására. És ez független a nemtől hogy a gőgös egoista lányok kijelentésre reagáljak :D Tehát megeshet hogy kinövöd majd de akár igen akár nem érdemes megpróbálni megbarátkozni a helyzettel. Az esetleg segíthet ha kitalálod melyik része az a vélt vagy valós hibáidnak amit ki tudsz javítani. Azt pedig amin nem tudsz változtatni el kell fogadni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!