Fiú, lány unokatestvérek akik nagyon jóba vagytok és sok időt töltötök együtt, mit szoktatok csinálni?
Én az unokatesóimmal a következőket csinálom: pelenkázok, altatok, etetek, fürdetek, cumi után kutatok, nyugtatok, babázok, eljátszom a gonosz mostohát, hisztit kezelek, lovacskázok, legófarmot építek, kifestőt rajzolok, hajat fonok, feleségül veszem a hercegnőt, hagyom a doktor néninek, hogy szurit adjon, a rendőr bácsinak, hogy elkapjon, és persze mászok Aranyhaj haján...
2 és 6 évesek, én 19 :D
Imádom őket és ők is engem, emellett tökéletesen felkészítenek az anyaságra.
Tudom, hogy nem ilyen válaszra vártál, ne haragudj, csak ahogy olvastam a kérdést, elgondolkoztam, mennyire mást jelent nekem az unokatestvér, mint másoknak...
Általában átjárkálok hozzá minden héten, vásárolgatunk, döglünk, eszünk, TV-zünk, kockulunk, animézünk-mangázunk, elmegyünk erre-arra, lelkizünk, pletykázunk stb. Imádjuk egymást unokahúgommal :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!