Tényleg ilyenek vagytok lányok?
Azt tapasztalom, hogy amikor egy magányos, önbizalomhiányos, visszahúzódó lányhoz próbálok közeledni, akkor ők nem értékelik vagy nem tudják nem saját hibájukból értékelni, ha foglalkozik velük valaki.
Hiába látja meg bennük valaki a különlegességet, amit más nem.
Persze ez általánosítás, de én ezt tapasztalom.
Hiába vágynak arra, hogy akár egyszerű barátként foglalkozzon velük valaki,
nem értékelik ezt. Vagy nem tudják kimutatni.
Talán elsőre nem feltétlenül derül ez ki, csak később,
ha már megismerted.
Amúgy egy másik embert bátorítani, önbizalmat szerezni neki szép dolog szerintem. Nemtől függetlenül.
És nem feltétlenül mint barátnő-jelöltnek tekintek egy ilyen lányt.
Önbizalomhiányos, ezért ha valaki közeledik felé nem úgy gondolja hogy azért mert barátkozni szeretne, hanem gúnyolódni akar, bántaná őt. Nem nyílik meg könnyen, el kell nyerni a bizalmát. Ha pedig huzamosabb ideig nem adsz okot a gyanakvásra, akkor viszonozni fogja a közeledést, időre van szükség.
e féljetek kimutatni az érzéseiteket, és ne rejtegessétek magatokat. Mindenki egy kincs valaki számára. ❤
Egy önbizalomhiányos 16/l, akinek sikerült legyőznie a gátlásait, ezáltal barátokkal gazdagodott.
Ha olvassa ezt valaki aki önbizalomhiánnyal szenved, írjon rám nyugodtan. Szívesen beszélgetek, és segítek ha tudok.
Segélyhívószámom: 0630 567.. najó nem 😂
Te pedig kéreező
Lemaradt a vége..
Szóval te pedig kedves kérdező, legyél picit kitartóbb, és ne sürgesd.
:)
Részben lehet benne igazság, de én senkire nem nyomulok.
Nélkülük is elég jól elvoltam/vagyok.
Ha valaki olyanokat ír, hogy magányos, arra vágyik hogy szeressék stb. Akkor inkább neki hiányzik, nem ?
Akivel nem kölcsönös az érdeklődés, azt mindig hagyom.
Minek erőltetni.
Szerintem nem minden lány ilyen.
- Attól, hogy valaki visszahúzódó még nem biztos, hogy kedves.
- Nem biztos, hogy pont rád vágyik.
- Lehet, hogy annyira önbizalomhiányos, hogy "megijed" ha valaki próbálkozik nála. Nem hiszi el, hogy tényleg érdekel valakit. Fél, hogy át akarják verni.
És persze van, aki örül, hogy valaki foglalkozik vele.
Az önbizalomhiányos, visszahúzódó lányok is ezerfélék és nem ugyanolyanok mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!