Lányok?! Magányosak vagytok?! Miért éltek egyedül?! Miért vagytok Szinglisek?!
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Ja és semmi több. Itten az interneten nem ismerkedem csakis személyesen.2013. jún. 24. 16:06
1/8 anonim válasza:
Igen, lány vagyok, de csak egy.
Magányos vagyok.
A szüleimmel élek.
Azért, mert az exemet szeretem, és amíg ez nem változik, nem vagyok hajlandó új kapcsolatba kezdeni. :)
18/L
2/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Egy lány.
Szép felelet és repült is a zöldecske. Amikor én nálam szakítás van akkor már nincsen vissza-út.
2013. jún. 24. 16:12
3/8 anonim válasza:
Szinglisek nem vagyunk, de néha szinglik, van amikor kell egy kis nyugalom. :-)
5/8 anonim válasza:
20 éves lány vagyok. Még az egyetemet húzom és otthon lakom. (Meg kollégium) Mindig féltem a pasiktól, leginkább azért, mert gyerekként állandó csúfolódás tárgya voltam és az akkori osztályomba járó fiúk nem szégyellték néha megverni a "csúnya lányt". Mert ugye a "csúnya lány nem lány" legalábbis a nézeteik szerint. A mostani korombéliek főleg itt az egyetemen nagyrészt kedvesek, normálisak, de én még mindig félek tőlük. Remélem egyszer elmúlik.
6/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Ne féljél az emberek nem harapnak. Köszi. Zöld.
2013. jún. 24. 18:00
7/8 anonim válasza:
L18
Most megyek egyetemre, meg meg meg volt barátom, csak egyszer egyszer randiztam. Nem találkoztam még olyannal, akivel szívesen együtt lennék, nem volt szikra. Ilyen egyszerű :)
8/8 anonim válasza:
Atti te televagy ilyen hülye kérdésekkel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!