Miért vannak még mindig egyedül?
Van pár férfi ismerősöm, konkrétan most 3 jut eszembe, 30-hoz közeliek, az egyikük már el is múlt, tudtommal nem a férfiakhoz vonzódnak, még sincs párkapcsolatuk...ez hogy alakul ki???
Az egyiküket évek óta ismerem, még korábban kérdezgettük, hogy áll a csajokkal, de most már inkább nem is kérdezünk semmit, de nem értem. Helyes, jó munkája van, tök normális, társasági életet él, stb, mégis, soha még komoly kapcsolata nem volt.
Egy másik, ő mondjuk kicsit fura, magányos, nem túl beszédes típus, de pl táncolni jár, ahol azért lehet ismerkedni, meg tud is értelmes dolgokról társalogni, de szintén semmi kapcsolata még nem volt...
Egy harmadik, ő meg elég macsós stílusú, humoros, ráadásul sokaknak is tetszik, legyeskedik is állandóan feltűnően csinos lányok körül, mégsem jár senkivel mióta én ismerem - több, mint 2 éve...
Hülyén jönne ki, megkérdezni, h a fiúkat szeretik-e, de másra már nem tudok gondolni....Sok ilyen pasi van?? Mi van velük? Nem hiányzik nekik egy női társ?
És amugy meg hiába akarnak valakit ,ha nem talál olyat akihez illene vagy önbizalomhiányos.Engem is volt hogy
lebu zizott egy lány az utcán közbe nem is ismert.Mondjuk ritka egy ótvarul és igénytelenül nézett ki,tipikusan ez az ingyen k urva kategoria kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!